Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. December 14. 15:10, péntek | Belföld
Forrás: mti

Nagyon Balaton: jövőre négy kompkoncert lesz a tó közepén

Nagyon Balaton: jövőre négy kompkoncert lesz a tó közepén

Jövőre négy kompkoncerttel várják az érdeklődőket a MOL Nagyon Balaton szervezői. A WOW Hungary rendezvényein májustól szeptemberig fellép a Punnany Massif, a Quimby, Rúzsa Magdi és Majka is.

A MOL Nagyon Balaton hat évvel ezelőtt azzal a céllal jött létre, hogy erősítse a Balaton Régió megítélését az idelátogató hazai és külföldi turisták számára. Az évek során a fesztiválsorozat egyfajta védjeggyé nőtte ki magát, a neve alá tartozó rendezvényeken az érdeklődők minőségi programok közül választhatnak - közölték a szervezők pénteken az MTI-vel.

Az egyik legkülönlegesebb program a kompkoncert: a Balaton két oldaláról, Tihanyból és Szántódról induló két komp a tó közepén összekapcsolódik, és koncerthelyszínné alakul át. A VOLT Produkció szervezésében megvalósuló kompkoncerteken számos hazai és nemzetközi sztár lépett már fel, köztük a Halott Pénz, a Tankcsapda, a Kiscsillag és a Stereo MC's.

Idén mindhárom kompkoncert teltházas volt, ezért a szervezők úgy döntöttek, 2019-ben már négy alkalommal rendezik meg a koncerteket. A WOW Hungary kompok színpadára május 24-én a Punnany Massif lép, június 7-én a Quimby zenél, június 21-én Rúzsa Magdi énekel, szeptember 7-én pedig az ózdi rapper, Majka ad koncertet.

Címkék: koncert, Nagyon Balaton

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.