Városlista
2021. április 15, csütörtök - Tas, Anasztázia

Hírek

2011. Szeptember 07. 14:49, szerda | Bulvár
Forrás: Havassy Press

Nagy bulit rendezhet a Virgo a pincében

Nagy bulit rendezhet a Virgo a pincében

A győri rock élet egyik legközkedveltebb helyszíne a Shadow Rock Café, amely hangulatos pincehelyiségben várja a stílus szerelmeseit. Számos nagyszerű koncertet megélt már a hely, most hétvégén pedig a Virgo zenekar csap a húrok közé.

Két koncert között a legtöbbször csak egy hét telik el a győri Shadow Rock Caféban, ahová a tulajdonos, Martinkovics „Ozzy” Oszkár igyekszik a legszélesebb rock-körökből zenekarokat meghívni. Így valósulhatott meg, hogy volt már rockabilly, vonós-négyes, népzene és humoros country is. A szervezőség folyamatosan figyel arra is, hogy a győri bandáknak fellépési lehetőséget biztosítson. 

Többek között a RedHeart, a Magic Cats és a Cherokee is felejthetetlen bulit nyomott a hangulatos falak között, s a jelek szerint egyre nagyobb az igény a koncertek iránt. Most hétvégén sem marad üresen a hely, hiszen a Virgo zenekar a meghívott, akik garantálják: remek este elé nézhet az, aki ellátogat a helyszínre.

A csapat 2007-ben a régi Virgo és a Grant zenekarok tagjaiból alakult, bár igaz, hogy számos tagcsere nehezítette az előre haladást, ám hamar rendeződtek a sorok, s töretlen erővel mennek előre a rockzene útján. A Virgo zenei örökségeként - Placebo, Garbage, Muse - feldolgozásokat játszva számos klubkoncertet adtak már Pesten és vidéken egyaránt.

Az első pár számot 2009-ben rögzítették, s azóta egyik fő céljuk minél szélesebb körben megismertetni a zenéjüket. A minőségre garancia lehet, hogy a zenekar tagjai több formációban is jelen vannak, hiszen az énekesük Viki, a Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekarban is fontos szerepet játszik, mint vokalista; Steve pedig a Sublime MF sorait is erősíti.

Aki tehát egy igazán színvonalas helyen, egy igazán remek koncertet szeretne meghallgatni, az már most írja fel magának: szeptember 10. szombat, este 8 óra, Shadow Rock Café. A belépés ingyenes, a jó hangulat garantált!

Sőt! A szervezőgárda tényleg komolyan gondolja, hogy ha lehet, hetente új bandát mutasson be a győri rockereknek, hiszen 17-én a Twister zenekar fokozza majd a zenei élményt.

 

Címkék: koncert

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 15. 16:07, csütörtök | Bulvár

Jon Bon Jovi a családjáról írta legújabb dalát - VIDEÓ

Új klip jelenet meg Bon Jovi, a 2020 című, tizenötödik stúdiólemezéről Story of Love címmel. A videóban a rocksztár több, eddig sosem látott, személyes családi ereklyét, fotókat, személyes tárgyat is bemutat.

2021. Április 14. 08:44, szerda | Bulvár

Tevéknek szánt közlekedési lámpát helyeztek üzembe Kínában

A világ első, tevéknek szánt közlekedési lámpáját helyezték üzembe a hétvégén Kína északi részén.

2021. Április 13. 18:39, kedd | Bulvár

Könyv jelent meg Diego Maradona életéről

Az isteni Diego Maradona címmel jelent meg életrajzi könyv a 2020. november 25-én, 60 évesen elhunyt világklasszis argentin labdarúgóról.

2021. Április 07. 17:07, szerda | Bulvár

Sylvester Stallone nem játszik a Creed III. című filmben

Sylvester Stallone nem játszik a Creed III. című filmben, amelynek jövő novemberre tűzték ki a premierjét - értesült a The Hollywood Reporter.