Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2014. Szeptember 12. 12:42, péntek | Életmód
Forrás: http://www.hihetetlenmagazin.hu/

Náci amerikaiak: Megalakulóban van a IV. Birodalom!

Náci amerikaiak: Megalakulóban van a IV. Birodalom!

Legtöbbünk számára nyilvánvaló, hogy az Egyesült Államok az utóbbi néhány évtizedben – vagyis mióta megszűnt a hatalmi ellensúlyként is funkcionáló Szovjetunió – egyre inkább elveti a sulykot, és a fasizálódás felé halad.

Ma már ott tartunk, hogy az USA egy, a háttérhatalmi körök által tökéletesen uralt rendőrállam, ahol a hivatalostól eltérő véleményeket cenzúrázzák, szankcionálják, és azok hangoztatói „kiírják” magukat a közéletből. Vagyis sokkal inkább mások teszik ezeket az embereket a kispadra… A fasiszta felfogás, önkény jelei tehát kristálytisztán megmutatkoznak, és sajnálatos módon nem úgy néz ki,hogy valamiféle örvendetes fordulat következhet be a közeljövőben.

Az Amerikai Egyesült Államok rendszere kétségbevonhatatlan, ugyanakkor kétségbeejtő módon kezd hasonlítani a III. Birodalomra, ahol szintén egyetlen politikai-gazdasági társaság tört a hatalomra,majd miután ezt megtette, minden más konkurenciát kegyetlenül elfojtott. De ne legyünk meglepve, hiszen az USA-ban komoly múltja van a fasizmussal való haverkodásnak, összekacsintásnak, sőt, a II. világháború előtt és alatt számos módon segítettek Hitlernek és a náci Németországnak. Később pedig még állampolgárságot is adtak néhány hóhérnak. Az Egyesült Államok a IV. Birodalom, ehhez kétség sem férhet.

Jóval korábban kezdődött…

Vaskos tévhit, hogy az USA kormánya csak a Pearl Harbort ért japán orvtámadás után határozta el magát, és csak ezért lépett be a háborúba. A nagy helyzet az, hogy a Fehér Házat is hatalmukban tartó körök a kezdet kezdetétől azon voltak, hogy kirobbantsanak egy világégést, ennek érdekében mindent bevetettek, a későbbiek során nagy erőkkel támogatták Németországot, sőt, anyagilag és más módokon részt vettek a holokausztban is. Mindez egyet-len valós célt szolgált: Az Elit egy minden addiginál nagyobb háború után óhajtotta létre¬hozni a Világállamot, ami megszüntette volna a nemzetállamokat, és egy globális, központi kormányzással akarták igába hajtani az egész bolygót. Noha nagyon jó úton haladtak, hogy ez a céljuk megvalósuljon, ez végül mégsem sikerült, például azért, mert a Szovjetunió a kelleténél jóval erősebben került ki a világégésből, és mint hatalmi ellensúly, megakadályozta ezeket a törekvéseket. Mindazonáltal érdekes átvizsgálni az Egyesült Államok szerepét a nácik felemelkedésétől egészen napjainkig. Ha ezt megtesszük, rájövünk arra, hogy az USA voltaképpen a III. Birodalom szellemi örököse…

A ma elfogadottnak, politikailag korrektnek tekintett történelmi visszatekintések elsöprő többsége azt állítja, hogy Hitler felemelkedését elsősorban német nagytőkés csoportok segítették, ez azonban csak részben igaz. A valóság az, hogy az olyan vállalatok, mint az IG Farben, a Thyssen, a Kirdorf és az AEG noha valóban hazai befektetői csoportok kezében voltak, ezekben a vállalkozásokban részvényesek formájában amerikaiak is akadtak. Ráadásul olyanok, akik igen közel álltak a Roosevelt-adminisztrációhoz, így felmerülhet a gyanúja annak, hogy eme strómanokon keresztül valójában az USA kormánya tömte pénzzel Hitlert, és az egyre népszerűbbé váló náci mozgalmat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.

2024. Május 03. 06:41, péntek | Életmód

Nemzetközi elismerést kapott a szentendrei Skanzen

A SozialMarie díj harmadik helyezettje lett a szentendrei Skanzen Demencia Programja - tájékoztatta a Szabadtéri Néprajzi Múzeum az MTI-t csütörtökön.

2024. Május 03. 06:39, péntek | Életmód

Ma kezdődik a május-júniusi érettségi vizsgaidőszak

A nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival ma kezdődik a 2023/2024-es tanév május-júniusi érettségi vizsgaidőszaka.

2024. Május 03. 05:00, péntek | Életmód

Fonogram-életműdíjat kapott az Edda Művek, Müller Péter Sziámi és Galler András

Fonogram-életműdíjat kapott az idén 50 éves Edda Művek, Müller Péter Sziámi és Galler András Indián - közölte a díj kommunikációjával foglalkozó cég csütörtökön az MTI-vel.