Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Április 08. 14:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Na, ezt Bochkor Gábor sem hagyja ki

Na, ezt Bochkor Gábor sem hagyja ki

Bochkor Gábor is részt vett a húsvéti készülődésben, hiszen párjával és kislányukkal közösen készítették a húsvéti tojásokat.

A rádiós műsorvezető elárulta, hogy a locsolkodást sem hagyja ki soha és Várkonyi Andrea is őrzi a hagyományokat.

Sonka, tojás általában hidegtál formájában kerül Bochkor Gáborék asztalára húsvétkor. A Neo FM műsorvezetője elárulta: a tradicionális ételek mellett a hagyományokat is őrzik, ami kislányuknak is nagyon tetszik.

- Apa locsol, Nóri pedig élvezi és imádja, mert ő már most szaglássza és fújja magára a gyerek parfümöket. Fővárosi gyermekként nálunk nem volt az a nagy vidéki házról házra járás, de anyukámat mindenképpen meglocsoltam felkelés után, aztán pedig mentünk a nagymamához. Ez a hagyomány megmaradt és ragaszkodom is hozzá: ha anyukám éppen nem jön ki hozzánk, akkor mindenképpen átmegyek és meglocsolom, hogy ne hervadjon el, ahogy a locsolóvers is mondja... - mosolygott Bochkor Gábor.

A Megasztár zsűritagja azt mondja: ilyenkor nem viszik túlzásba az ajándékozást, de egy kis meglepetés mindig várja kislányukat.

- Nóri a csokizós részét baromira élvezi! Emlékszem, amikor kicsi volt, milyen kalandos húsvétot csináltunk neki: eldugtunk különböző színes csoki tojásokat a kertben, amit aztán meg kellett keresnie. Andi nagyon ad a hagyományokra. Bevásárolunk festékeket, matricákat, ecsetet és közösen festik a húsvéti tojásokat. Persze ilyenkor én is ott ülök, mert imádom ezeket a kreatív dolgokat!

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.