Városlista
2020. február 28, péntek - Elemér

Hírek

2011. Szeptember 26. 14:53, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP

Müller Attilát észhez térítette a tűz

Müller Attilát észhez térítette a tűz

Müller Attila az áprilisi lakástűz óta új életet kezdett.

Az After X műsorvezetője a "buli az egész világ" elvét vallotta egészen tavaszig, amikor is a figyelmetlensége miatt egy pillanat alatt szinte porrá égett a ház, ahol élt.

- Az a tűz egy kicsit talán észhez térített. Nem azt mondom, hogy rossz úton jártam, de mintha szükségem lett volna arra, hogy mindent tiszta lappal kezdhessek. Akkor és ott választhattam, hogy vagy belerokkanok és összezuhanok, ami akkor egy pillanatra meg is fordult a fejemben, vagy pedig felállok, megrázom magam, és százszor erősebb leszek. Az utóbbi mellett döntöttem, és azóta egészen más értékrend szerint élem az életem - mondta a hot! magazinnak Müller Attila.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 28. 07:19, péntek | Bulvár

Újabb neves művész lesz A Dal 2020 vendége

Balázs Fecó lesz A Dal 2020 szombati második elődöntőjének vendége, az énekes az Évszakok című szerzeményt adja elő a 19 óra 35 perckor kezdődő műsorban - közölte az MTVA Sajtó Osztálya az MTI-vel csütörtökön.

2020. Február 27. 18:00, csütörtök | Bulvár

A vörös pandák nem egy, hanem valójában két fajba tartoznak

Genetikai vizsgálattal kínai kutatók bebizonyították, hogy a veszélyeztetett vörös pandák valójában nem egy, hanem két külön faj.

2020. Február 27. 15:07, csütörtök | Bulvár

Tíz érdekesség a Jegesmedvék világnapján - VIDEÓ

Ma van a Jegesmedvék világnapja!

2020. Február 27. 06:19, csütörtök | Bulvár

Titkos átjáróra bukkantak a brit parlament alsóházában

A brit parlament felújításán dolgozó történészek egy rég elfeledett titkos folyosót fedeztek fel a Westminster-palotában, a törvényhozás alsóházának ülésterme mellett - adta hírül a BBC honlapja.