Városlista
2020. február 25, kedd - Géza

Hírek

2011. Július 26. 14:53, kedd | Bulvár
Forrás: STOP

Műfogsort lopott a szexi színésznő

Műfogsort lopott a szexi színésznő

Színészberkekben szokás, hogy egy búcsúzó darab esetén, ha mód nyílik rá, a kellékekből, díszletekből mindenki elvisz valamit emlékbe. Így tett Helena Bonham Carter is.

Helena Bonham-Carter annyira megkedvelte Bellatrix Lestrange szerepét a Harry Potter filmekben, hogy maga sem szeretett volna emlék nélkül távozni a Halál ereklyéi forgatásáról. Ezért elkérte a filmekben viselt műfogát. Helena szerint ez senkinek nem fog majd hiányozni, hisz kifejezetten rá szabták. Így mostantól akár háza vendégeit is fogadhatja a Harry Potter filmekből megismert, cseppet sem csábos mosolyával.

Tim Burton neje duplán sajnálja, hogy véget ért a tíz éve tartó sorozat, hisz igazi terápia volt számára a boszorkány eljátszása. Soha egyetlen szerepében sem kellett ugyanis ennyit sikítani, ordítoznia, hisz így a forgatások során kiengedhette a gőzt...
 

STOP

Címkék: színésznő

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 25. 09:01, kedd | Bulvár

Lábas Viki: Nincsenek egoista harcok

A GLAMOUR Women of the Year énekesnői meséltek a kezdetekről és sikerről.

2020. Február 25. 07:32, kedd | Bulvár

Több tízezren tisztelegtek Kobe Bryant emléke előtt Los Angelesben

Los Angelesben helyi idő szerint hétfő délután több tízezer ember részvételével tisztelegtek Kobe Bryant, volt olimpiai bajnok kosárlabdázó, az Észak-amerikai Profi Kosárlabdaliga (NBA) volt tagja emléke előtt.

2020. Február 25. 07:09, kedd | Bulvár

Meghosszabbítják a Tutanhamon Kincsei kiállítást

A nagy érdeklődésre való tekintettel április 26-ig meghosszabbítják A Tutanhamon kincsei kiállítás nyitva tartását.

2020. Február 24. 15:00, hétfő | Bulvár

Nemzetközi sztárok és hazai sikercsapatok lépnek föl a SZIN-en

Nemzetközi sztárok és hazai sikercsapatok lépnek föl a nyári fesztiválszezon egyik záróeseményén, a Szegedi Ifjúsági Napokon (SZIN) - tájékoztatták a szervezők hétfőn az MTI-t.