Városlista
2019. november 20, szerda - Jolán

Hírek

2011. Július 26. 14:53, kedd | Bulvár
Forrás: STOP

Műfogsort lopott a szexi színésznő

Műfogsort lopott a szexi színésznő

Színészberkekben szokás, hogy egy búcsúzó darab esetén, ha mód nyílik rá, a kellékekből, díszletekből mindenki elvisz valamit emlékbe. Így tett Helena Bonham Carter is.

Helena Bonham-Carter annyira megkedvelte Bellatrix Lestrange szerepét a Harry Potter filmekben, hogy maga sem szeretett volna emlék nélkül távozni a Halál ereklyéi forgatásáról. Ezért elkérte a filmekben viselt műfogát. Helena szerint ez senkinek nem fog majd hiányozni, hisz kifejezetten rá szabták. Így mostantól akár háza vendégeit is fogadhatja a Harry Potter filmekből megismert, cseppet sem csábos mosolyával.

Tim Burton neje duplán sajnálja, hogy véget ért a tíz éve tartó sorozat, hisz igazi terápia volt számára a boszorkány eljátszása. Soha egyetlen szerepében sem kellett ugyanis ennyit sikítani, ordítoznia, hisz így a forgatások során kiengedhette a gőzt...
 

STOP

Címkék: színésznő

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 19. 16:43, kedd | Bulvár

Több ezer NB I-es mérkőzés az Andonik Médiaválogatottban - VIDEÓVAL

A törökbálinti Arénában megrendezett 13. Sára kupa és azon belül Car-Bay VIP Kupán amatőr és profi kategóriában csaptak össze a csapatok.

2019. November 16. 14:19, szombat | Bulvár

Közönségdíjat kapott a Rossz versek Los Angelesben

A Rossz versek című film kapta a közönségdíjat a 19. Los Angeles-i Magyar Filmfesztiválon, amelynek egyhetes programjában mozifilmek mellett tévé-, dokumentum- és rövidfilmeket,

2019. November 15. 18:03, péntek | Bulvár

A Google korlátozni tervezi a hirdetők hozzáférését a felhasználók adataihoz

Korlátozni tervezi a hirdetők hozzáférését a felhasználók adataihoz a Google - jelentette be az amerikai médiaóriás csütörtökön.

2019. November 15. 08:05, péntek | Bulvár

A magyar szépségek Tunéziában is hódítottak

Iszak Eszti szenvedélyes világutazó, aki sorra pipálja képzeletbeli földgömbjén a szebbnél szebb helyszíneket.