Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2022. Június 18. 10:55, szombat | PR
Forrás: (x)

Minőségi bútorszövetek és szőnyegek

Minőségi bútorszövetek és szőnyegek

Otthonunk berendezésekor rendszerint a bútoroknak és a szőnyegeknek kiemelkedő szerepe van.

Természetesen az egyéb, kisebb lakberendezési tárgyak teszik igazán hangulatossá a helyiségeket, de a szoba hangulatát elsősorban a falszín, a kisebb és nagyobb bútorok és a szőnyegek határozzák meg.

Megfelelő szőnyegválasztás

A szőnyeg megválasztásakor nem csak a szőnyeg színe és mintázata a mérvadó, egyre többen választanak az alapján szőnyeget, hogy az valóban minőségi, hosszantartó és strapabíró darab legyen. A Rug & Roll webshopjában igen széles stílus-, és színválasztékból válogathatsz, ráadásul minden szőnyegük olyan extra tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek a hagyományos szőnyegekre nem jellemzőek.

Mit tudnak a Rug & Roll szőnyegei, amit más szőnyegek nem? Elsősorban fontos kiemelni, hogy minden egyes szőnyeg egy forradalmian új, úgynevezett Aqua Clean technológiával felületkezelt darab. Ennek köszönhetően minden szőnyeg, amelyet webshopjukban találsz, egy rendkívül vékony, ám annál hatékonyabb speciális szennytaszító réteggel van ellátva, amely megakadályozza a foltok, szennyeződések bejutását a szőnyeg szálai közé. Végeredményben a szőnyeg egyszerűen, tiszta vízzel, vegyszerektől mentesen tisztítható olyan rácseppenő foltoktól is, mint az olaj, a zsír, szószok, vörösbor vagy éppen egy kis csokoládéfolt. A foltok nem hatolnak a szőnyeg mélyebb rétegeibe, hanem annak a felszínén maradva nagyon könnyedén, egy nedves törlőkendő vagy nedves szivacs segítségével eltávolíthatóak. Ráadásként a szőnyegek nagytakarításkor otthoni mosógépben moshatóak és rendkívül gyorsan, gyűrődésmentesen száradnak.

A Rug & Roll szőnyegei ezen felül antiallergének is, ugyanis a speciális védőréteg a szőrszálakat, a port és a poratkát sem engedi a szálak közé jutni, így azok egy porszívó segítségével maradéktalanul eltávolíthatóak a felületéről. Így végre azok is kényelmesen használhatnak szőnyeget a lakásban, akik porallergiától szenvednek, mert nem szükséges a szőnyeget állandóan takarítani, sikálni, mosni vagy szellőztetni. A Rug & Roll webshopban kapható szőnyegek hátoldala egy vékony szilikonréteggel van ellátva, amely csúszásgátlóként funkcionál, így bátran helyezhető babaszobába, gyermekszobába vagy éppen csúszós, vizes helyiségekbe is. Mindezek mellett számtalan érv szól a Rug & Roll szőnyegek mellett, amelyek használhatóak padlófűtéshez is, robotporszívóval is könnyedén takaríthatóak, igen strapabíróak, magas kopásállósággal rendelkeznek, praktikusan többféle méretben megvásárolható ugyanaz a színvilágú vagy mintájú darab és ráadásként mindent termék STANDARD 100 by OEKO-TEX® tanúsítvánnyal ellátott, amely biztosítja számodra, hogy a termékek vegyi anyagtól mentesek és semmilyen egészségre káros anyagot nem tartalmaznak.

Bútorszövet az igazán egyedi bútorok megvalósításához

A Rug & Roll webshopjában a szőnyegeken kívül igazán magas minőségű bútorszöveteket is találsz, amelyek széles színválasztékban állnak a rendelkezésedre. Otthonunk berendezésekor a régi, kopott, de számunkra kedves darabokat sokszor érdemes kicsit felújítani, rendbe tenni, átkárpitozni, hogy otthonunkban a kedves emlékeket megtartva, már új pompájában ékesítse a helyiséget. A kárpitozáshoz rengeteg oktatóanyagot találhatsz az interneten, de akár kárpitosmesterre is bízhatod a nagyidtól örökölt és nagy becsben tartott olvasófoteled. A kárpitozás egyik nagy kérdése a bútorszövet választás, hiszen megfelelő bútorszövet hiányában a munkád gyümölcse nem lesz az igazi. A Rug & Roll webshopjában számtalan, különböző stílusú, vastagságú és színvilágú bútorszövet közül választhatsz, de találhatsz náluk kültéri, UV-álló vagy éppen autóba vagy hajóra való bútorszövetet is. Lakásod berendezésekor nem csak a régi bútorokat kárpitozhatod át. Ha az adott helyiség kialakítása kissé eltér a megszokottól vagy te magad szeretnéd kicsit különlegesebbé varázsolni, sokszor érdemes a tucatszám vásárolható egyenbútorok helyett saját magunk által megtervezett vagy megterveztetett bútordarabokat készíttetni. Ilyenkor a tervezés során érdemes a helyiség hangulatához igazodva kiválasztani a megfelelő színvilágú szövetet, amellyel az új bútor már tökéletes kiegészítője és része lesz a szobának.

Ha a tervezés során elakadsz vagy kérdéseid merülnek fel, látogass el a webshop budapesti bemutatótermébe vagy keresd őket elérhetőségük egyikén, mert szakértő kollégáik szívesen adnak stílustanácsadást és segítenek a számodra tökéletes szőnyeg vagy éppen bútorszövet kiválasztásában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.