Városlista
2020. április 5, vasárnap - Vince

Hírek

2011. Február 17. 05:05, csütörtök | Helyi
Forrás: Fejér Szövetség közösségi oldala

Minden magyar állampolgárhoz ...

Minden magyar állampolgárhoz ...

VÁLASZ ÓVODÁS KÉRDŐÍVEKRE!
A kormány minden magyar állampolgárhoz egy kérdőívvel fordul a még mindig érvényben tartott "sztálini alkotmányra" alapozott jogon "alkotmányozásnak" nevezett parlamenti törvénykezés el

Kedves Barátaim!

Ajánlom figyelmetekbe a Magyarok Világszövetsége lapjának, a Honlevél 7. oldalán megjelent cikket:
http://msz-fehervar.ning.com/profiles/blogs/olvashato-a-honlevel-januari

Hogy miért is érdemes elolvasni?

Azt itt alább részletezem.

Ferenc (az öreghegyi)

VÁLASZ ÓVODÁS KÉRDŐÍVEKRE!

A kormány minden magyar állampolgárhoz egy kérdőívvel fordul a még mindig érvényben tartott "sztálini alkotmányra" alapozott jogon "alkotmányozásnak" nevezett parlamenti törvénykezés elfogadtatása érdekében.

Fontos, hogy minél többen tisztában legyenek azzal, hogy mit kell követeljünk, hogy az általuk hozott törvényben mi legyen. Mi az, amitől végre nem lesz tízszer drágább a víz a meleg- és forrásvizek birodalmának nevezett Magyarországon, mint az abban szegényesebb USA-ban, amitől nem lesz pénzért árulható a föld, kilakoltatható a család, szabados mandátumú a képviselő, avagy hovatovább, tisztességtelen a tisztviselő, ... és még sorolhatnánk.

Mindez mindaddig meg nem változik, amíg a Parlamentbe befurakodott embereket nem korlátozza semmi sem.

Ha mi valamit szeretnénk, számtalan törvénynek kell megfeleljünk, amelyet nem más hozott, csupán a Parlament. S egy parlamenternek - néhai magyarul képviselőnek - milyen törvény mondja, mit lehet?

Egy ilyen törvény van. Az ALKOTMÁNY volna ez. Most azt akarják beadni Nekünk, hogy ezt is ők és európai, külföldi barátaik alkotják meg, nem a magyar nemzet. Nem a magyarok nemzetgyúlése, hanem ők óvodás kérdőíveket kiküldve az "együgyú állampolgárok" tömegeinek, nem nézve, ki kérte és ki nem, kinek van és kinek nincs határozott véleménye, csupán csak hivatkozásnak használva mindőnket egymás, nem más ellen! Ez teljesen világos egy józan magyar paraszt embernek, aki még nem látott képviselőt a kapások kertjében.

Továbbítsátok mindenkinek, akinek csak érdemes:

A kérdőíveitekre az egyszerú VÁLASZ EZ, bármit is kérdeztek:

1. Magyarországnak nem alkotmánya sem a sztálini 49/XX-as, sem a köztársasági 89/XXXI-es törvény, mert

2. volt és van érvényes alkotmánya, amelynek 1944. március 18.-ig az államhatalom is megfelelt,

3. következésképpen az azóta eltelt 66 év minden törvénye alkotmánytalan, nem tudni kit és mit és milyen alapon képvisel, mert

4. nem az alkotmány alapján és nem a magyar nemzet képviselői árulták a nemzeti vagyont, s vették fel a kölcsönöket, mert az alapján és azokkal nem lehetett volna megtenni ezt, és

5. nem a magyar nemzet jóváhagyásával kötötték az előnytelen államszerződéseket sem,

6. ezért ennek rendezése érdekében Magyarország az 1944. március 18.-i önmagával jogfolytonosságot kimondva és a társadalom öntudatra ébredt képviselőiből álló nemzetgyúlés összehívását kezdeményezve

7. a magyar hagyományainak, Közép-Európa és a Kárpát-medence népeinek és saját évezredes múltjának megfelelő történelmi alkotmányosságának helyreállításába kezd, amelynek nélkülözhetetlen feltétele, hogy kimondja azt, amit az 1.-6. pontban fogalmazott meg. PONT.

Ezt kell tartalmazza az a törvény, amit hozzon a Parlament, hogy ne legyen törvénytelen!

Röviden ez a válasz bármilyen kérdőív bármilyen kérdésére, mikor a hatalom egyenrangú párbeszéd folytatása helyett "áldemokratikus" kérdőívekkel irányított és befolyásolt "társadalmi egyeztetésbe" kezd. Mikor az államhatalom ilyen nevetséges és gyerekes módszerekkel kívánja elkerülni, hogy szembenézzen azzal a nehézséggel, hogy saját múködésének és bennfentes jólétének, kiváltságainak is véget vessen!

VAGY NEM AKARNAK SZEMBENÉZNI AZZAL, AMIT TESZNEK, VAGY HÜLYÉNEK NÉZIK A MAGYAR EMBEREKET! EZ A HELYZET! VALÓJÁBAN MINDEGY, HOGY MIÉRT TESZIK, DE MINDADDIG TENNI FOGJÁK, AMÍG CSAK LEHET.

Hogy ez most még nem világos valakinek, azon mi már nem segíthetünk. Azokkal tudunk tovább haladni, akik nem játsszák tovább a "hülyegyereket"! Annyit kell elérni egy hónapon belül, amennyit csak lehet, miközben - természetesen - tesszük a hétköznapi dolgunk is, amíg lehetővé teszi ezt a társadalommal és képvisel?ikkel szóba nem álló, de "hülye gyerekekhez" méltó - ha jobban tetszik: "idióta-biztos" - együgyú kérdőíveket küldözgető együgyú rendszer!

Ferenc (az öreghegyi)

Látogassa meg a Fejér Szövetség közösségi oldala-t a : http://msz-fehervar.ning.com/?xg_source=msg_mes_network-n

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 03. 05:00, péntek | Helyi

Tölts több időt a kertedben! - Online minden eszköz beszerezhető hozzá!

Gyönyörű zöld gyepet szeretnél a kertben? Megigazítanád a sövényt? Kivágnál egy-két fát? Tavasszal nagyon sok munkát találunk a kertünkben, melyhez a megfelelő kertigépek elengedhetetlenek.

2020. Április 05. 18:01, vasárnap | Életmód

Különösen ajánlott most bevásárlólistát készíteni

Ajánlott bevásárlólistát készíteni, hiszen ezzel lerövidíthető a vásárlásra fordított idő, ami különösen fontos a koronavírus-járvány idején - hangsúlyozta a dietetikus az M1 csatorna vasárnap délelőtti műsorában.

2020. Április 05. 17:00, vasárnap | Belföld

Négynapos üléssel folytatja munkáját a parlament

Négynapos üléssel folytatja munkáját az Országgyűlés a következő két hétben.

2020. Április 05. 16:09, vasárnap | Belföld

Munkaszüneti napokon sincs kamionstop

Munkaszüneti napokon sincs kamionstop - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) vasárnap az MTI-vel.