Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2022. Január 24. 13:05, hétfő | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Minden ok nélkül egy járókelőre támadt - VIDEÓ

Minden ok nélkül egy járókelőre támadt - VIDEÓ

Minden előzmény nélkül ütötte arcon a mellette elhaladó gyalogost. Később kiderült, hogy a támadó ellen három körözés volt érvényben.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. Kerületi Rendőrkapitányság járőreit január 15-én 11 óra 30 perc körül egy nő hívta segítségül a IV. kerület Kassai utca és a Tél utca kereszteződéséhez, mivel ott egy sérült férfi feküdt a földön. A helyszínre siető rendőröknek a férfi elmondta, hogy épp az út másik oldalára akart átsétálni, amikor minden előzmény nélkül a mellette elhaladó, számára ismeretlen férfi arcon ütötte, amitől ő elesett. A mentők kórházba vitték; súlyos sérülést szenvedett – közölte a rendőrség.

A kerületi rendőrök azonnal megkezdték az elkövető beazonosítását és felkutatását, majd a bűncselekmény elkövetésétől számított fél órán belül a 31 éves Sz. Norbertet a IV. kerületi Virág utcában elfogták. Az ellenőrzés során kiderült, hogy három körözés volt ellene érvényben. A BRFK XIII. Kerületi Rendőrkapitányság garázdaság, míg a bíróság testi sértés miatt kiszabott szabadságvesztés letöltése miatt kereste.

Az újpesti nyomozók a támadót súlyos testi sértés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd a meg nem kezdett letöltendő börtönbüntetése miatt büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.