Városlista
2020. január 17, péntek - Antal

Hírek

2012. Március 27. 19:31, kedd | PR
Forrás: infobicske;szerző és fotó: Hné Hajni

Minden, ami Divat.

Minden, ami Divat.

Bemutatjuk Daniel női-férfi és Zsófi baba- és gyermekruházatot.

Egy nagyon dizájnos üzlet, Bicske szívében, ahol a buszok megállnak, ahonnan mindenki hazaindul, vagy munkába, vagy iskolába. Mindenkinek ismerős, hiszen szinte minden nap elsétál mellette. Daniel divat (Zsófi baba-és gyermekruházat). Kicsiknek, nagyoknak, fiúknak, lányoknak, nőknek, férfiaknak, mindenkinek.

Nem sokkal zárás előtt érkeztem az üzletbe. Az ajtó tárva volt, mert a bent lévők éppen nézelődtek. Egy picike kis lányka huncut arccal rohant elém, nagymamája pedig szorosan a nyomában, nehogy hirtelen kiszaladjon az utcára. Nem bírtam megállni, hogy ne csináljak egy fotót. Zsófi baba huncutul a kamerába nézett, és mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy fotózni akarják, úgy állt modellt nekem. A képek önmagukért beszélnek.

Tolnai Zsófi (14 hónapos)

Icu kedvesen köszöntött, és türelmemet kérte. Természetesen. Én nem akadályozok senkit a munkában, főleg a vásárlásban. De azért Zsófi baba anyukájához intézek egy pár kérdést, hátha kapok választ! Persze hogy kapok. Kérdezem, szeretnek-e itt vásárolni, és ha igen, minek köszönhető ez?
- Olyan minőségű termékeket kapok itt, amire egy bébinek, vagy gyermeknek szüksége van. Mert tudom, hogy ha Zsófira adom a kis body-t, nem pattog ki, és a ruha egy mosás után nem nyúlik felnőtt méretűvé. Ha bővül a család, vagy a baráti kör, akkor tovább tudom őket adni, ajándékozni. Egy anya általában hosszútávra tervez. Nem szeretek rohangálni. Itt megkapok mindent. És az is jó, ha valamit nem tudok biztosra, itt segítenek. Mert itt mindenki tudja, ha ránéznek kislányomra, mekkora cipőre van szükségünk, néha jobban, mint én. És nagyon figyelnek, segítenek, hogy megtaláljuk mindenben a számára megfelelőt. Na és persze aranyosak is.- zárja le véleményét mosolyogva Szabó Zsuzsanna, a büszke édesanya.

A vásárlásnak vége. Picinyke Zsófi anyujába, és mamájába kapaszkodva haza indul, mi pedig Icuval folytatjuk a beszélgetést. Megkérem, meséljem nekem a kezdetekről, és a jelenükről is. Hiszen ezért jöttem. Hogy bemutassuk az üzletet.
- 1994-ben nyitottuk meg az üzletet; először férfi, majd női, később gyermekruházati termékekkel kiegészítve. Bébi és gyermekruháink a legjobb alapanyagokból, kizárólag magyar készítőktől származnak. Felnőtt kínálatunkban 90%-os a magyar és 10%-os az import termékek aránya. 1998-tól vagyunk a Budmill Inc. Hungary kizárólagos forgalmazói, kiegészítve kínálatunkat egy sportos, igényes, kényelmes utcai viselettel. Termékeink minőségével, széles választékával és vásárlóink megbecsülésével szeretnénk Bicske és környéke látószögében maradni.

Kérdéseim tárháza millióval gazdagodhatna még, de a legegyszerűbb megoldás, ha önökre bízom az érdeklődés jogát, és biztosan állíthatom, elégedett válaszokkal gazdagodhatnak.
Az üzletről részletes információt (termékek, kapcsolat, képek, nyitva tartás, akciók) cégregiszterünkben találnak.
http://www.infobicske.hu/ceg_profil/permalink:daniel-zsofi-divat-szecsi-ervinne-20120326112052/

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 20. 14:28, péntek | PR

Közkívánatra: 2020-ban tovább dübörög az Open Road Fest

Hazánk legnagyobb motoros és zenei fesztiválja az Open Road Fest 2020. június 10. és 14. között kerül megrendezésre Alsóörsön.

2019. December 12. 14:45, csütörtök | PR

2020-ban ismét Alsóörs ad otthont az Open Road Festnek

Hazánk legnagyobb motoros és zenei fesztiválja az Open Road Fest 2020. június 10. és 14. között kerül megrendezésre Alsóörsön a Pelso Campingben.

2019. November 13. 13:22, szerda | PR

Negyedszer MagyarBrands díjas a Jánosik Kft.

Negyedszer nyerte el a MagyarBrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a cég tulajdonosa.

2019. November 08. 15:06, péntek | PR

Megérkezett a tökéletes matrac? Az aloe vera matrac pozitív hatásai

Mi az az aloe vera matrac? Ez is csak egy újabb trend, vagy valóban pozitív hatással bír egészségünkre? Mivel tud többet, mint egy átlagos matrac? Érdemes vajon beszerezni egyet?