Városlista
2020. január 18, szombat - Piroska

Hírek

2012. Május 09. 14:25, szerda | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Milliós emlékművet állít Mary Zsuzsinak az aranyember

Milliós emlékművet állít Mary Zsuzsinak az aranyember

Méltatlannak érezte a Klapka család, hogy sem a rokonok, sem pedig a rajongók nem tudják leróni tiszteletüket a karácsonykor elhunyt énekesnő emléke előtt, ezért úgy döntöttek, síremléket állítanak Zsuzsinak.

A milliós márványdíszt közösen tervezték meg, és a szakemberek máris nekiláttak a nem mindennapi emlékmű elkészítésének.

- Anyák napján összeült az egész család és kellemes hangulatban elfogyasztottuk az ebédet. Egyáltalán nem szomorkodtunk, csakis a szép emlékeket elevenítettük fel. Vidám képeket nézegettünk és nagyon sokat mosolyogtunk - kezdte az Új Ásznak Klapka, aki bármennyire is szerette volna feledtetni családjával a szörnyű tragédia nyomasztó emlékét, még egy elintézetlen feladat várt rájuk.

- Dennis, a nagyobbik fiam egyedül ment ki intézkedni a temetőbe, hogy méltó síremléket tudjunk állítani édesanyjának. Eddig sajnos nem volt olyan hely, ahol leróhattuk volna tiszteletünket Zsuzsi előtt a temetőben, mivel a hamvait szétszórták a szökőkúttal, ezért éreztük szükségét a márvány emlékműnek. A Fiumei úton, a temető hátsó részén van olyan rész, ahová az urnákat tudják elhelyezni a hozzátartozók. Ugyan Zsuzsi hamvait már nem tudjuk ide elhelyezni, de legalább a virágot lesz hova rakni - folytatta a napilapnak az aranyember.

- A fiam tíz évre megváltotta a sírhelyet, kifizetett minden költséget és megrendelte a kék márvány emlékművet, melyen arany felirattal lesz olvasható a név, és hogy mettől meddig élt - mesélte a tehetős üzletember, aki többek közt azt is elárulta, hogy mekkora a költsége a családja által tervezett "síremléknek".

- Nem számít a pénz! Bérlése tíz évre közel negyvenezer forint, tehát nem egy nagy összeg. A márványdísz pedig várhatóan egymillió forintba fog kerülni - tette hozzá.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 17. 16:29, péntek | Bulvár

Vádat emeltek a szexuális zaklatással vádolt francia filmrendező ellen

Eljárás indított csütörtökön a párizsi ügyészség Christophe Ruggia francia filmrendező ellen, akit Adele Haenel színésznő azzal vádol, hogy 12 és 15 éves kora között rendszeresen zaklatta szexuálisan

2020. Január 16. 12:00, csütörtök | Bulvár

Újabb világsztárok kerültek be a Rock & Roll Hírességeinek Csarnokába

Whitney Houston, T. Rex és a Depeche Mode is bekerül 2020-ban a Rock & Roll Hírességeinek Csarnokába.

2020. Január 15. 08:47, szerda | Bulvár

Bárányos Zsoltnak sikerült

Az Andonik Sport Online Magazin házigazdája, Haddad Henrik, azaz Ricky és a sokszoros válogatott labdarúgó, Nagy Anett ezúttal az egykori kiváló focistát, Bárányos Zsoltot kérdezte a sporthoz fűződő viszonyáról.

2020. Január 13. 14:00, hétfő | Bulvár

Haverok, foci, jótékonyság… - VIDEÓ+FOTÓGALÉRIA

Az Andonik Médiaválogatott gálacsapata nagyon sikeres év után az idén újult erővel vágott neki missziójának, azaz a sport, a sportos életmód népszerűsítésének.