Városlista
2020. augusztus 3, hétfő - Hermina

Hírek

2012. Május 09. 14:25, szerda | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Milliós emlékművet állít Mary Zsuzsinak az aranyember

Milliós emlékművet állít Mary Zsuzsinak az aranyember

Méltatlannak érezte a Klapka család, hogy sem a rokonok, sem pedig a rajongók nem tudják leróni tiszteletüket a karácsonykor elhunyt énekesnő emléke előtt, ezért úgy döntöttek, síremléket állítanak Zsuzsinak.

A milliós márványdíszt közösen tervezték meg, és a szakemberek máris nekiláttak a nem mindennapi emlékmű elkészítésének.

- Anyák napján összeült az egész család és kellemes hangulatban elfogyasztottuk az ebédet. Egyáltalán nem szomorkodtunk, csakis a szép emlékeket elevenítettük fel. Vidám képeket nézegettünk és nagyon sokat mosolyogtunk - kezdte az Új Ásznak Klapka, aki bármennyire is szerette volna feledtetni családjával a szörnyű tragédia nyomasztó emlékét, még egy elintézetlen feladat várt rájuk.

- Dennis, a nagyobbik fiam egyedül ment ki intézkedni a temetőbe, hogy méltó síremléket tudjunk állítani édesanyjának. Eddig sajnos nem volt olyan hely, ahol leróhattuk volna tiszteletünket Zsuzsi előtt a temetőben, mivel a hamvait szétszórták a szökőkúttal, ezért éreztük szükségét a márvány emlékműnek. A Fiumei úton, a temető hátsó részén van olyan rész, ahová az urnákat tudják elhelyezni a hozzátartozók. Ugyan Zsuzsi hamvait már nem tudjuk ide elhelyezni, de legalább a virágot lesz hova rakni - folytatta a napilapnak az aranyember.

- A fiam tíz évre megváltotta a sírhelyet, kifizetett minden költséget és megrendelte a kék márvány emlékművet, melyen arany felirattal lesz olvasható a név, és hogy mettől meddig élt - mesélte a tehetős üzletember, aki többek közt azt is elárulta, hogy mekkora a költsége a családja által tervezett "síremléknek".

- Nem számít a pénz! Bérlése tíz évre közel negyvenezer forint, tehát nem egy nagy összeg. A márványdísz pedig várhatóan egymillió forintba fog kerülni - tette hozzá.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 31. 06:00, péntek | Bulvár

Elmarad a Strand Fesztivál, az EFOTT, a Fishing On Orfű is

A zamárdi Strand Fesztivál, a velencei-tavi EFOTT, a Fishing On Orfű, a szegedi SZIN, a Paloznaki Jazzpiknik és az adyligeti Kolorádó Fesztivál is elmarad a kormány csütörtöki döntése,

2020. Július 29. 08:21, szerda | Bulvár

Pert indít a Facebook az Európai Bizottság ellen

Pert indít a Facebook közösségi hálózati portál az uniós bíróságon az Európai Bizottság ellen.

2020. Július 29. 07:00, szerda | Bulvár

Mundruczó Kornél filmje is szerepel a Velencei Filmfesztivál versenyprogramjában

Mundruczó Kornél első külföldi produkciója, az angol nyelvű Pieces of a Woman is szerepel a 77. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában.

2020. Július 28. 12:04, kedd | Bulvár

Renée Zellwegert is bevonnák a székely petíció kampányába

Magasabb fokozatba kapcsolt a székely petíció nemzetközi kampánya, amelybe megpróbálják bevonni Renée Zellweger kétszeres Oscar- és négyszeres Golden Globe-díjas amerikai színésznőt, producert is