Városlista
2021. január 27, szerda - Angelika

Hírek

2011. Augusztus 20. 07:29, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

Míg megfordultak, nyoma veszett

Míg megfordultak, nyoma veszett

Eltűnt a Tiszában egy lajosmizsei férfi csütörtök este. Egy motorcsónakból ugrott ki fürdeni, de visszakapaszkodni már nem tudott.

A 27 éves férfi két kecskeméti társával együtt motorcsónakázott fel a Tiszán Tiszasasig. Ott kiugrott a járműből, hogy megfürödjön. Visszakapaszkodni azonban nem tudott, ezért úszva elindult a part felé, hogy ott kimásszon. Társai megfordultak a motorcsónakkal, hogy kísérjék, ám szem elől vesztették. A férfit - aki feltehetően elmerült - azóta nem találják. A kunszentmártoni rendőrök, a tiszai vízi rendészek, tűzoltók és mentőkutyás egység is keresi a férfit. (da)

HavariaPress

Címkék: eltűnt

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 27. 16:04, szerda | Kék hírek

40 kiló drog miatt tartóztattak le egy dobozi férfit

Letartóztattak egy dobozi férfit, akinél közel 40 kilogramm szárított kendert és 80 élő növényt találtak - közölte szerdán a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

2021. Január 26. 14:02, kedd | Kék hírek

Három férfi kirabolt egy nőt Budapesten

Három férfi kirabolt egy középkorú nőt múlt hétfőn Budapest VII. kerületében, a Rózsák terén. Az elkövetőket azonosították, kettőt közülük elfogtak - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu oldalon.

2021. Január 26. 06:29, kedd | Kék hírek

Több ezer telefonhívással zaklatta volt barátját egy fiatal férfi

Féltékenységből és haragból több ezer telefonhívással zaklatta volt barátját és a hozzátartozóit egy 23 éves férfi, akit emiatt pénzbüntetésre és közérdekű munkára ítélt a bíróság

2021. Január 25. 14:09, hétfő | Kék hírek

Csaknem háromszáz határsértő ellen intézkedtek

288 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák péntektől vasárnapig - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.