Városlista
2021. április 15, csütörtök - Tas, Anasztázia

Hírek

2011. Április 15. 03:30, péntek | Helyi
Forrás: Fejér Szövetség honlapja

Mennyi kétség! Mennyi gyötrelem!

Mennyi kétség! Mennyi gyötrelem!

Egy kérdés az összefogásról:

Kedves Szervezők?

Hirtelen annyi rendezvény lett!
Szombatra tüntetést hirdetnek hirtelen a hitelesek érdekében, miközben a TAHSZ-hoz csatlakozók értekeznek már harmadszor március eleje óta, most Budapes

Egy kérdés az összefogásról:

Kedves Szervezők?
Hirtelen annyi rendezvény lett!
Szombatra tüntetést hirdetnek hirtelen a hitelesek érdekében, miközben a TAHSZ-hoz csatlakozók értekeznek már harmadszor március eleje óta, most Budapesten.
Hétfőn imára szólít egy nemzeti döntésért a Parlament mögé, a Duna partjára megannyi neves ember, míg mások előtte gyűlnek, a Kossuth téren. Hisznek. Ők azt remélik, nemzetgyűlnek.
Hova menjek?
Tüntessek a hitelesekért, vagy értekezzek a TAHSZ-hoz csatlakozott személyekkel, közösségekkel?
Miért nem tudunk összefogni? Miért nem fog össze sok százezer magyar ember és megy ki a Parlament elé 18-án, nem imádkozni csupán, hanem, hogy köszöntse az önként vállalt zarándoklatról, a Kárpátok gerincéről gyalog érkező
Orosházi Ferencet?!

Egy válasz a kérdésre:

Kedves Kérdező!
A Történelmi Alkotmányunkat Helyreállító Szövetség azért alakult és rendezett már két országos és egy munkaértekezletet, hogy a társadalmi alapjait rakja le annak, ami a történelmi alkotmány jogfolytonosságának, azaz az alkotmányos rend helyreállításához szükséges. Itt. Magyarországon, sőt, a Kárpát-medencében.
Ez tervezett és folyamatos munkavállalás, nem csupán kiállás, vagy tüntetés valami ellen vagy mellett.
A TAHSZ a Harmadik Országos Értekezlet idejét már a február 15.-i sajtótájékoztatón kihirdette, kitűzte.
A TAHSZ nem szervezet, hanem erre a célra, folyamatra, munkára létrejött szövetség.
A TAHSZ nem vezényel senkit sehova. A TAHSZ-hoz, mint a hosszútávú alkotmány-helyreállítási folyamathoz csatlakozott, s ezért évekig közéleti munkát vállaló közösségek, szervezetek és magánszemélyek maguk döntik el, hogy milyen rendezvényeken vesznek részt, s hogy milyeneken nem.

A TAHSZ egy lehetőség csupán arra, hogy azok, akik nem valami ellen, hanem valamiért kívánnak következetesen, elvszerűen és folyamatosan dolgozni a következő időben, azok egymással kapcsolatban, összehangoltan végezzék ezt a magyar nemzet, a magyar társadalom egésze számára létfontosságú munkát.

Nem egyszer-egyszer, hanem hétről-hétre következetesen és mellérendelt együttműködésben, folyamatosan értekezve és akár egy időben külön-külön helyszíneken, vagy időnként egy helyszínen minél többen haladva rendületlenül, s mindvégig tudva, hogy

Hazánk Alkotmányos Rendje a Cél

Mert ma nincs rend sem a fejekben, sem a törvényekben, s azzal a döntéssel sem lesz, amit előkészítettek a Parlamentben. Abban a magyar nemzetnek semmi szerepe, nyoma sincsen. Az kimerült a Nemzeti Konzultációnak nevezett idétlen kérdőívek kiértékelésével (egy kivétellel 80-90% az 5-10% ellenében - ez mit jelent? Valósak voltak ezek a kérdések?). S a társadalom tudja-e, hogy miben különbözik az, amit most készítenek attól, amit 1949 óta működtettek? Mennyire védi majd a magyar földet, vizet, népet, nemzetet? A társadalom túlnyomó többsége tudja ezt? Nos, ez az oka annak, hogy a TAHSZ dolgozni, működni kezd.
Szeretettel várunk mindenkit szombaton a TAHSZ Harmadik Országos (Küldött-) Értekezletén, amelynek fő célja, hogy a Közjogi HARCra kész társadalmi erők összehangoltan dolgozzanak, ne csupán seregeljenek.

Természetesen minden résztvevő saját belátása, hogy az ismert rendezvények melyikén és miként vesz részt, amennyiben azok összhangban vannak a TAHSZ 10 pontos Felhívásával és az április 16-án megfogalmazandó alapelvekkel.

Tesszük ezt most is, szombaton úgy, ha a sors már így hozta, hogy kapcsolatot teremtünk más helyszínen rendezett eseményeken résztvevő szövetségesekkel (pl. a Muhi csatára emlékezőkkel), jelezve ezzel is egyúttal, hogy nem kell mindenki egy helyen legyen ahhoz, hogy mégis kifejezzük összetartozásunkat és tegyünk is azért, ami a közös cél, a pénzvilággal szemben is nemzetet védő törvényekkel visszatérés a magyar hagyományokon alapuló, a történelem megannyi próbáját kiálló ősi alkotmányos rendhez.
Ehhez társadalmi tudatosodás, összefogás és szervezettség kell.
A TAHSZ erre és nem pótcselekvésre jött létre. S ami még ennél is fontosabb, hogy a Kérdező megértse: a TAHSZ által kezdeményzett Közjogi HARC nem ér véget április 18-án, sőt. Az csak most kezdődik el.

Szeretettel csatlakozunk minden együttműködésre kész, elvhű szövetséghez ebben a munkában,

2011. április 16-án 10 órától
Budapesten, a Magyarok Házában rendezendő
Harmadik Országos TAHSZ (Küldött-) Értekezleten
Mert ez fontos és lényeges. Mert most kell elkezdeni. Elkezdeni kell!
2011. április 13. (majdnem éjfélkor)
A TAHSZ alapító szervezői nevében:
Sajó Mária, Sajó Victor és Boór Ferenc

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 15. 18:02, csütörtök | Külföld

Tovább enyhítenek a korlátozásokon Szlovéniában

Szlovéniában tovább enyhítenek a koronavírus-járvány terjedésének megfékezésére hozott korlátozásokon, nyolc régióban a tizenkettőből hétfőtől kinyithatnak a vendéglátóhelyek kerthelyiségei és teraszai

2021. Április 15. 17:04, csütörtök | Belföld

Már csaknem a felét beoltották a regisztrált 18-59 éveseknek

A regisztrált aktív korúaknak, vagyis a 18-59 éveseknek már csaknem a felét beoltották a koronavírus ellen

2021. Április 15. 16:56, csütörtök | Sport

Igyekezni fogunk, azt megígérem!

Régről ismert pályákon fog harcba szállni az idő és a sporttársak ellen Kronome Ákos, és hű navigátora a Boldogkő ralin.

2021. Április 15. 16:07, csütörtök | Bulvár

Jon Bon Jovi a családjáról írta legújabb dalát - VIDEÓ

Új klip jelenet meg Bon Jovi, a 2020 című, tizenötödik stúdiólemezéről Story of Love címmel. A videóban a rocksztár több, eddig sosem látott, személyes családi ereklyét, fotókat, személyes tárgyat is bemutat.