Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Április 06. 14:43, péntek | Belföld
Forrás: police.hu

Megverte a 8 hónapos kisgyermeket és bezárta a családot a házba

Megverte a 8 hónapos kisgyermeket és bezárta a családot a házba

Személyi szabadság megsértése, testi sértés és magánlaksértés miatt tett előterjesztést egy férfi előzetes letartóztatásának indítványozására a Szigetvári Rendőrkapitányság.

Egy férfi március 28-án délután személyes tárgyaival együtt megjelent egy szigetvári ismerőse lakásánál, és követelte a nőtől, hogy engedjék be a házba. Miután önkényesen beköltözött, többszöri felszólítás ellenére sem volt hajlandó elhagyni a lakást, ott napokon át élt együtt a sértettel és családjával. Egyik alkalommal a nő nyolc hónapos kisfiát többször megütötte, aki ennek következtében nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A gyanúsított több alkalommal be is zárta a családot, nem engedte, hogy elhagyják a házat. A nő április 4-én értesítette a rendőrséget a történtekről.

A rendőrök még aznap elfogták a 20 éves szigetvári férfit, majd előállították, kihallgatták gyanúsítottként, és őrizetbe vették.

A férfi ellen személyi szabadság megsértése, testi sértés és magánlaksértés elkövetése miatt nyomoz a Szigetvári Rendőrkapitányság.

A bíróság pénteken elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.