Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2012. Április 24. 07:03, kedd | Belföld
Forrás: OrintPress

Megvan a rák ellenszere?

Megvan a rák ellenszere?

Egy amerikai orvos olyan oltóanyagot talált ki, mely szerinte megelőzheti a rák kialakulását.

A hadsereg orvosaként dolgozó George Peoples úgy nyilatkozott: a gyógyszer most kezdi a harmadik fázisú klinikai kísérleteket és várhatóan az FDA jóváhagyását is elnyeri majd - számol be a Fox News.

A klinikai kísérletekben legalább 700 mellrákkal küzdő páciens vesz részt, akik minden hónapban - hat hónapon át - egy bőrbe adott injekciót kapnak. A hat hónap letelte után a betegek egy kiegészítő oltást kapnak hathavonta.

A cél: rák mentesség 3 évig. Peoples egyébként a rák elleni oltóanyagokon dolgozó program vezetője és a 90-es évek óta próbálja megtalálni a rák ellenszerét.

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.