Városlista
2022. augusztus 14, vasárnap - Marcell

Hírek

2014. Október 08. 10:46, szerda | Belföld
Forrás: Könyvkultúra Magazin/Oxi

Megvan a magyar Agatha Christie?

Megvan a magyar Agatha Christie?

A Gyilkos vágyban minden adott, hogy tövig rágjuk körmeinket az izgalomtól. Kovács Noémi, az 1981-es születésű krimi író most újonnan megjelent kötetével borzolja az idegeinket.

A címben szereplő klasszikussal ellentétben eredeti szakmáját tekintve ő nem gyógyszerész, hanem televíziós szerkesztő és adásrendező, ami ugye bizonyára gyilkos egy szakma de a krimiíráshoz ennél azért több kell. Kovács Noémi, az 1981-es születésű krimi író most újonnan megjelent kötetével, a Gyilkos vágy című misztikus bűnügyi történettel borzolja az idegeinket. Jó értelemben persze.

A Gyilkos vágyban minden adott, hogy tövig rágjuk körmeinket az izgalomtól.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 14. 16:02, vasárnap | Belföld

Légtérberepülést tart hétfőn a honvédség Budapest egén

Légtérberepülést tart a Magyar Honvédség augusztus 15-én a kora délutáni órákban Budapesten, az augusztus 20-i légibemutató előkészítéseként - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) vasárnap az MTI-vel.

2022. Augusztus 14. 15:01, vasárnap | Belföld

Erdőkért felelős államtitkár: ezután is szabályozott keretek között fog zajlani a fakitermelés

Az erdészeti, a természetvédelmi hatóság és a nemzeti parkok szakemberei a fakitermelés szabályozására vonatkozó rendelet módosítása után is ugyanúgy ellenőrizni fognak minden fakitermelést, mint eddig

2022. Augusztus 14. 14:09, vasárnap | Belföld

Most kell nagyon odafigyelni erre!

A mustgáz veszélyeire hívja fel a figyelmet a Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM) a Facebook-oldalára vasárnap feltöltött posztban.

2022. Augusztus 14. 11:03, vasárnap | Belföld

Túrázót ért baleset a Mátyás-hegyi barlangban

Négy óra alatt hozták fel a Mátyás-hegyi barlangból azt a nőt, aki egy vezetett túrán sérült meg szombaton - írta a Magyar Barlangi Mentőszolgálat az MTI-nek küldött közleményében.