Városlista
2021. október 23, szombat - Gyöngyi

Hírek

2013. Január 29. 10:51, kedd | Belföld
Forrás: mno.hu

Megtriplázta népszerűségét a Windows Phone 8

Megtriplázta népszerűségét a Windows Phone 8

Bár Amerikában nincs nagy sikere, Európában egyre kedveltebb a Microsoft mobilos platformja.

A Microsoft Windows Phone 8-cal kapcsolatos hadjárata már most meghozta az eredményét, legalábbis ezt bizonyítják a legfrissebb fogyasztókkal kapcsolatos elemzés adatai, amelyek a Kantartól származnak. A hírek szerint a Windows Phone közel megtriplázta Nagy-Britanniában a részesedését, 2,2 százalékról 5,9-re nőtt 2012. utolsó negyedévére.

Európa több területén is hasonló siker született, így például Olaszországban is, ahol mostanra éves szinten több mint 10 százalékkal emelkedett a részesedésük, 13,9 százalékra. Ennek ellenére a platformra még igen hosszú út vár, ha utol akarja érni az Androidot és az iOS-t. A Google Kínában, Spanyolországban, Ausztráliában és Németországban is az első, míg az Apple Japánban és Amerikában van élen.

A Windows Phone teljesítménye ugyanakkor a kínai és az amerikai piacokon továbbra is alulmúlja a várakozásokat. Mivel a világ két legnagyobb piacáról van szó az okostelefon-ágazatban, ezért ez egy további kihívás marad a redmondiak számára. A Microsoft számára reménykeltő lehet a Windows Phone 7.8 érkezése, illetve az olcsóbb készülékek, mint például a Nokia Lumia 620 elérhetősége is.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 23. 05:00, szombat | Belföld

Elítélték a férfit, aki megölte a munkaadóját

Elítélték a férfit,A Tatabányai Törvényszék első fokon 15 év börtönre ítélt egy férfit, aki megölte, gázolajjal lelocsolta, majd felgyújtotta munkaadóját - közölte a törvényszék sajtótitkára pénteken az MTI-vel. aki megölte a

2021. Október 22. 18:04, péntek | Belföld

Rátámadt a gyermekfelügyelőre a fiú, mert nem kapott cigit

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy fiatalkorú fiú ellen a Kecskeméti Járási Ügyészség.

2021. Október 22. 15:04, péntek | Belföld

Jó minőségű, de kevesebb szőlő termett a szekszárdi borvidéken

Jó minőségű, de a vártnál kevesebb szőlő termett a szekszárdi borvidék szekszárdi területein a nyári hőség és a kevés csapadék hatására.

2021. Október 22. 14:03, péntek | Belföld

Magyar filmek 1896-2021 címmel jelent meg filmtörténeti lexikon

A magyar filmkultúra 125 évének legfontosabb produkcióit ismerteti a Magyar filmek 1896-2021 című lexikon, amely a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) kiadásában jelent meg.