Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2015. Október 19. 07:43, hétfő | Belföld
Forrás: MTI

Megszökött egy rab a tököli börtönből

Megszökött egy rab a tököli börtönből

Megszökött egy rab vasárnap a tököli börtönből, a szökevényt nagy erőkkel keresik - közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP) kommunikációs főosztályának vezetője az MTI-vel.

Szalai Tímea tájékoztatása szerint a lopás miatt jogerősen egy év börtönre ítélt 20 éves férfi a tököli Fiatalkorúak Büntetés-végrehajtási Intézetéből tűnt el a délelőtti séta közben. Jelenleg is nagy erőkkel keresik - tette hozzá a főosztályvezető.

A police.hu rendőrségi honlapon késő este közzétették a szökött rab személyazonosságát és fényképét. Farkas György László dömsödi lakos, átlagos testalkatú, körülbelül 170 centiméter magas, jobb felkarján, nyakán és bal oldali lapockáján tetoválás látható. A szökéskor az intézetben hordott formaruhát viselte.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI érdeklődésére vasárnap este elmondta, hogy a rendőrök a társszervekkel együtt mindent megtesznek a szökevény mielőbbi kézre kerítéséért.

A férfi ellen fogolyszökés bűntette miatt indított eljárást a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság.

Címkék: rab, rendőrség, szökés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.