Városlista
2022. január 22, szombat - Vince

Hírek

2021. Május 30. 16:07, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Megrongált tíz parkoló járművet

Megrongált tíz parkoló járművet

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai büntetőeljárást és szabálysértési eljárást is folytattak a 23 éves férfival szemben.

Lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre 2021. január 13-án délelőtt, mivel megrongáltak tíz autót az egyik kecskeméti hivatal előtt – közölte a rendőrség.

Kifejtve, hogy az ismeretlen mielőbbi felderítése érdekében nyomozócsoportot alakítottak, majd az adatgyűjtés és a kamerafelvételek elemzése alapján beazonosították a feltételezett elkövetőt.

A nyomozás adatai szerint a 23 éves kecskeméti lakos sétálás közben meglátott egy plakátot rögzítő rajszöget, amit egy gyors mozdulattal elvett, és az ujjai közé rejtett. A fiatal fogta a hegyes eszközt, és végigkarcolta a parkoló autók motorháztetejét.
Két esetben jelentősebb volt a kárt, ezért azokat büntetőeljárás során vizsgálták, míg a másik nyolc esetben a szabálysértési hatóság intézkedett a felelősségre vonásról.
A férfit március 12-én elfogták, majd gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügyet vádemelési javaslattal megküldték az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 21. 15:38, péntek | Kék hírek

Vitte a fát, meg a motort is

A rudabányai rendőrök lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rönkfát próbált lopni, és egy segédmotort pedig el is tulajdonított. A motort a rendőrök megtalálták, majd visszaadták a tulajdonosának.

2022. Január 21. 15:05, péntek | Kék hírek

Bedrogozott majd tört-zúzott

A pétervásárai férfi ellen büntetőeljárás indult.

2022. Január 21. 10:02, péntek | Kék hírek

Százmilliós költségvetési kárt okozó bűnbandát számolt fel a NAV

Csaknem százmillió forintos költségvetési kárt okozó bűnszövetséget számoltak fel - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-t.

2022. Január 20. 17:09, csütörtök | Kék hírek

Brutálisan megverte a buszsofőrt a férfi

Egy budapesti buszsofőrt tavaly februárban életveszélyesen bántalmazó férfi ellen emelt vádat a Fővárosi Főügyészség.