Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2012. Február 06. 08:07, hétfő | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Megőrül a börtönben Stohl András?

Megőrül a börtönben Stohl András?

Stohl András szabadulásáig már csupán egy hónap van hátra, de a színész számára ez inkább lelki terhet, semmint megnyugvást jelent.

Egyre nehezebben viseli az ólomlábakon járó idő csigalassúságát, amit az emlékibe való meneküléssel próbál felgyorsítani. Ugyanakkor a színész sokat változott a rácsok mögött: leginkább házias lett, ami korábban nem volt rá jellemző.

Szalai Vivien író-újságíró azon kevés emberek egyike, aki meglátogathatja Stohl Andrást a börtönben, ahol a színész öthónapos kényszerpihenőjét tölti. A színész életrajzi művét jegyző szerző elárult exkluzív részleteket Buci lelkiállapotáról és mindennapjairól.

- Másfél hete jártam bent Andrásnál utoljára, és a helyzet az, hogy amint közeledik március 5-e, azaz a szabadulásának várható napja, egyre nehezebben viseli a bezártságot. Már látja az alagút végét, és ettől egyre feszültebben telnek számára a napok. Talán ez lehet az oka annak is, hogy tervei ellenére sem sikerült leszoknia a dohányzásról, amit nagyon bán - mondta az Új Ásznak Vivien, aki egy alapvető változást észrevett a színészen.
A napilapnak egy nemrég szabadult rab elmondta: semmi sem olyan nehéz, mint az utolsó pár hónap, amikor az ember érezni kezdi a szabadság illatát, egyszerűen megőrül, nem találja a helyét, nem tud magával mit kezdeni, még a konfliktusokat sem kerüli úgy, mint korábban.

- András igazán házias lett az elmúlt négy hónapban. Rengeteget mos, amire korábban egyáltalán nem volt példa. A mindennapjait két cellatársával tölti, akikkel szerencsére nagyon jól kijön, de ez igaz mindenkire ott a börtönben. Szerencsésnek érzi magát, amiért egyetlen rossz szót sem kapott, amióta bekerült. Ennek ellenére szorosabb baráti kapcsolatokat nem alakított ki, és nem hiszem, hogy bárkivel tartaná a kapcsolatot a szabadulás után - mesélte az írónő.

Címkék: Stohl András

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára