Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2017. Szeptember 28. 07:31, csütörtök | Sport
Forrás: mti -MTI/EPA Fotó

Megműtötték Gera Zoltánt

Megműtötték Gera Zoltánt

Megműtötték a Ferencváros labdarúgója, Gera Zoltán combját, a visszatérését jövő év elejére valószínűsítik.

Az FTC honlapjának szerdai beszámolója szerint az operációt a világhírű finn Sakari Orava és Lasse Lempainen végezte a finnországi Turkuban. Előbbi orvos korábban többek között Ousmane Dembélé, David Beckham, Marco Van Basten, Didier Deschamps és Josep Guardiola gyógyulásában is segített.

"Zolinak egy komplex combhajlító-izom sérülése volt, ami nem reagált jól a konzervatív kezelésre. Több MR-felvétel, valamint másodvélemény kikérése után döntöttünk úgy, hogy műtéti megoldásra van szükség" - mondta Pánics Gergely, a Ferencváros csapatorvosa.

Hozzátette, a rehabilitáció körülbelül négy hónapot fog igénybe venni, így a 97-szeres válogatott Gera visszatérése a jövő év elejére valószínűsíthető.

"Ez egy bonyolult sérülés, Magyarországon ritkán operálják, ezért olyan helyre vittük, ahol nagyobb tapasztalatuk van az orvosoknak ezen a téren. Hétfőn utaztunk ki, kedden volt a műtét, szerdán pedig már jöttünk is haza" - mesélte Pánics.

Gera Zoltán legutóbb július 30-án lépett pályára az FTC színeiben. A tapasztalt középpályás a Mezőkövesd elleni mérkőzés elején megsérült, és a 17. percben le kellett cserélni, ezt követően egyszer már megműtötték.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Női kézilabda olimpiai selejtező - Magyarország-Svédország 28-25

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.