Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Július 02. 05:00, kedd | Belföld
Forrás: MNO

Megmutatta magát a Huawei Ascend W2

Megmutatta magát a Huawei Ascend W2

A hivatalos bemutató előtt egy kínai kiállításon fotózhatták le a Huawei készülő modelljét.

Egy kínai kiállításon hivatalosan is megmutatta a nagyközönség számára a Windows Phone 8 alapú készülékét a Huawei. A bejelentés előtt álló modell a középkategória alsó részének sűrűjébe érkezik majd, és várhatóan rövidesen megtörténik a hivatalos bemutatása is.

A 9,9 mm vékony W2-be egy 4.3″-es, 480×800 pixel felbontású kijelző kerül, kétmagos processzora 1,4 GHz-en működik majd, RAM-ból pedig 512 MB-ot helyeztek el a fedél alá a mérnökök. A hátoldali kamera 8 megapixel felbontású, az elkészült képeket pedig a 8 GB-os beépített memóriába menthetjük, mely microSD-vel tovább bővíthető. A kék, sárga és piros színben elérhető hátlap alá egy 1700 mAh-es akkumulátor került, ám az üzemidőt egyelőre nem hozták nyilvánosságra. A 300 dolláros áron bemutatkozó készülék pontos megjelenési idejét még nem árulta el a Huawei, de valószínű, hogy rövidesen erre is sor kerül.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő