Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. Július 17. 12:12, szerda | Belföld
Forrás: http://www.borsonline.hu

Megmérgezték a Hajógyári-sziget urát?

Megmérgezték a Hajógyári-sziget urát?

Családja gyanítja,hogy H. Sándor Pétert megmérgezték.Ennek tisztázására hatósági boncolást kértek.A Bors megtudta: a Hajógyári-szigeten öt szórakozóhelyet üzemeltető férfit múlt péntek óta gyötrő hasmenés és hányás kínozta.

Rosszat sejt H. Sándor Péter családja. Miként a Bors tegnap megírta: hétfő reggel tragikus hirtelenséggel elhunyt a 31 éves férfi, aki családi vállalkozásban öt szórakozóhelyet üzemeltetett a Hajógyári-szigeten. Lapunknak megtörten nyilatkozta az édesanyja, Magdolna: fia kétségbeesetten hívta, hogy rosszul van, ezért odarohant és a kórházba indult vele.


A férfit egy órán át próbálták újraéleszteni, de hiába, édesanyja karjában hunyt el. A Bors megbízható forrásból úgy tudja: a fiatal férfit péntek óta mindennap súlyos hányás és hasmenés kínozta.

– Naponta járt a kórházba, de az orvosok sem tudtak megnyugtató magyarázatokat adni az okokat illetően. Amennyire lehetett, a tüneteket kezelték, enyhítették – mondta informátorunk. Időközben a családhoz közeli forrásból azt is megtudtuk, a fiatalember rejtélyes halála a közeli hozzátartozókat nem hagyja nyugton: hatósági boncolást kértek, hogy pontosan kiderülhessen, mi vezethetett egy egészséges, életerős fiatalember váratlan halálához. Úgy tudjuk, a rokonok kérték, hogy a vizsgálatokat terjesszék ki a méreganyagok kimutatására is.

– Öt napon belül kiderül, hogy pontosan mi okozta a fiam halálát, addig is erősnek kell lennünk. A lányommal mi vesszük át, amit elkezdett – tette hozzá Magdolna. H. Sándor Pétert évekkel ezelőtt rövid ideig egy olyan cég alkalmazta, amely a jelenleg is házi őrizetben lévő V. Lászlóhoz volt köthető a Hajógyári-szigeten. Júniusban számoltak be a hírportálok, hogy H. Sándor Péter vette át a Bed Beach, a Dokk Beach, a Patron, a Retró Hajó és a Cafe Puerto szórakozóhelyek irányítását.

A család közleményt adott ki, amelyben tudatták: a fiatalember minden erejével azon volt, hogy a sziget megtépázott hírnevét visszaállítsa. Küzdött a kábítószerek fogyasztói és terjesztôi ellen, be akarta bizonyítani, hogy tisztességesen is lehet kulturált szórakozást nyújtani a fiataloknak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:12, csütörtök | Belföld

Több mint 3000 család igényelt már csok pluszt

Meghaladta a háromezret a csok plusz igénylések száma - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára csütörtökön az index.hu-nak adott interjújában.

2024. Május 02. 06:47, csütörtök | Belföld

Idén 2,5, jövőre 4,1 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány

Az idei évre 2,5 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány, míg a jövőre 4,1 százalékkal

2024. Május 02. 06:44, csütörtök | Belföld

Vitályos Eszter: a kormány minden megtesz a bérek növekedéséért

A kormány ezután is mindent meg fog tenni azért, hogy Magyarország gazdasága újra erős legyen, a magyar embereknek legyen munkája, és a bérek tovább növekedjenek

2024. Május 01. 09:19, szerda | Belföld

20 éve csatlakozott Magyarország az Európai Unióhoz

Hosszú évek után teljesült a magyarok vágya, most mégis sokan szkeptikusan a csatlakozás helyességét illetően.