Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Február 25. 07:09, kedd | Bulvár
Forrás: infovárosok

Meghosszabbítják a Tutanhamon Kincsei kiállítást

Meghosszabbítják a Tutanhamon Kincsei kiállítást

A nagy érdeklődésre való tekintettel április 26-ig meghosszabbítják A Tutanhamon kincsei kiállítás nyitva tartását.

A földkerekség legnagyobb régészeti rekonstrukciós kiállítása novemberben nyitott meg a belvárosi Komplexben, és eredetileg február végéig várta volna a látogatókat.

„Példátlan sikert hozott A Tutanhamon - rejtélye és kincsei kiállítás. Meghallgattuk a látogatók igényeit és úgy döntöttünk, hogy április 26-ig nyitva maradunk, így adunk lehetőséget azoknak, akik szeretnék még megtekinteni az ókori világ legnagyobb rejtélyét felvonultató tárlatot” – mondta Bátyi Dániel, a kiállítást is szervező JVS Group Magyarország vezérigazgatója.

A JVS Group hozta el Budapestre a Titanic kiállítást, a BODY kiállítást, az Inkák Aranyát és a Világ Múmiái tárlatot, majd most története eddigi legnagyobb sikerét, Tutanhamon- rejtélye és kincsei kiállítást, amely minden látogatottsági rekordot megdöntött.

„Eddig minden kiállításunk felülmúlta az előző sikerét. A Tutanhamon kiállítás nemcsak a látogatottsági adatok miatt kedves a számunkra, hanem azért is, mert egy tudományos szempontból is világszenzációnak számító tárlatot sikerült Budapestre hoznunk” – tette hozzá Bátyi Dániel.

A Tutanhamon- rejtélye és kincsei kiállítás 2020. április 26-ig megtekinthető a Komplexben (Király utca 26.).

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.