Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Július 17. 22:11, szerda | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Meghalt a 13 éves smink guru

Meghalt a 13 éves smink guru

Talia Joy Castellano elvesztette a rákkal szemben vívott harcot.

A 13 éves lánynál hat éve neuroblastomiát, tavaly leukémiát diagnosztizáltak. Tudta, hogy halálos beteg, ennek ellenére a Youtube egyik legnépszerűbb beauty bloggere volt, aki – felnőtteket meghazudtoló erővel és életkedvvel – sorra készíti sminkvideóit.

6 éves kora óta harcolt a rákkal. Talia a közelmúltban közölte, hogy belefáradt a kezelésekbe, és abba, hogy a testét, barátait és családját ezekkel kínozza. Így inkább lemond a további gyógykezelésekről, és kiélvezi élete hátralevő perceit.

Sminkvideói mellett beszámolt élete eseményeiről is blog formájában rendszeresen, valamint betegsége aktuális állapotáról is beszélt.

Nevéhez méltón - Joy - csak úgy áradt belőle a vidámság, és az öröm, sokszor még ott is tudott nevetni, ahol mindenki más sírt volna.

Facebook oldalán ma reggel, egy rövid üzenetben tudatták rajongóival a szomorú hírt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.