Városlista
2019. december 13, péntek - Luca

Hírek

2019. Július 03. 05:02, szerda | Belföld
Forrás: police.hu

Megfenyegette feleségét, hogy megöli

Megfenyegette feleségét, hogy megöli

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a férfinak, aki megöléssel fenyegette a feleségét Tatán.

A rendőrségre június 29-én délután bejelentés érkezett, hogy Tatán egy családi ház udvarán az ott lakó férfi fegyverrel a kezében fenyegeti a feleségét, és egy alkalommal a levegőbe lőtt. A rendőrök a ház udvarán a 66 éves férfit elfogták, és előállították a Tatai Rendőrkapitányságra, ahol emberölés bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Elmondta, hogy csak rá akart ijeszteni a feleségére.

A rendőrök lefoglalták a fegyvert és a lőszereket, amiket szakértő bevonásával vizsgálnak. A nyomozók K. Róbertet őrizetbe vették, és a rendőrség kezdeményezésére az illetékes ügyészség indítványt tett a letartóztatására, amit a Tatabányai Járásbíróság július 2-án elrendelt.

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 13. 14:09, péntek | Belföld

Jó pár szabálytalanságot találtak karácsonyi vásárokon

Kisebb szabálytalanságok mellett néhány esetben szankcióval járó súlyos higiéniai, jelölési és dokumentációs hiányosságok is előfordultak a téli szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzés első hetében,

2019. December 13. 10:55, péntek | Belföld

Már majdnem 40 millió forint gyűlt össze a Jónak lenni jó! kampányon

Megközelíti a 40 millió forintot a Jónak lenni jó!, a közmédia jótékonysági kampányában összegyűjtött összeg, aminek idei kedvezményezettje a már 30 éve koraszülöttek mentését és szállítását végző Peter Cerny Alapítvány

2019. December 13. 08:24, péntek | Belföld

Lezárul a bankjegyek megújítási programja

Lezárul az év végén a bankjegyek megújítási programja, a többletkibocsátás költsége 4-5 milliárd forint volt

2019. December 13. 07:16, péntek | Belföld

Megkezdődött az Adni Öröm! élelmiszeradomány-gyűjtő akció

Megkezdődött csütörtökön a Magyar Máltai Szeretetszolgálat 23. Adni Öröm! élelmiszeradomány-gyűjtő akciója a Spar-csoport több mint 170 üzletében országszerte.