Városlista
2020. március 31, kedd - Árpád, Benjámin, Benő

Hírek

2011. Február 03. 13:25, csütörtök | Helyi

Megdöbbentő!!!!! A víz.

Megdöbbentő!!!!!   A víz.

A víz.

3 dollár egy köbméter Magyarországon.

A víz.

3 dollár egy köbméter Magyarországon.

Röhej, Afrikában fél dollár, nálunk 3 dollár egy köbméter víz. Az alábbi statisztika talán gondolkodásra késztethetne mindenkit!

Víz! Néhány adat a NatGeo-ból:

USA legmagasabb vízdíj: San Diego 1,65 USD, Ausztrália legmagasabb vízdíj: Sydney 1,61 USD, Japán: Kumamoto 1,04 USD, Ázsia: Szingapúr 0,61 USD, Afrika: Windhoek 0,42 USD, Európa: Budapest 2,89 USD

Más európai városok: Róma: 0,50 USD, Amszterdam: 0,93 USD, Írország: 0,00 USD, Spanyolország: 0,62 USD, Finnország: 1,22 USD UK: 1,46 USD

Ami közelít hozzánk: Belgium: 2,37 SD és találtam mégis egyet, ami magasabb Dánia: 3,43 USD

Azonnal elkergetni a betolakodott; vízkimérő; idegen cégeket!(Ahogy Pécsen is tették!) És azonnal számon kérni azokat a hazaáruló magyar politikusokat, akik eladták a vízvagyonunkat! Nemrég vettem meg a NatGeo. . újságot. A 88. oldalon található benne egy statisztika a világ városaiban 1 köbméter vízért fizetendő vízdíjról.

Szerinted hol a legmagasabb ez a díj? MAGYARORSZÁGON!!!

Döbbenetes.

Mi a fene folyik itt? ( Megsugom nektek...a birka-magyar-rabszolgak kizsakmanyolasa a sarga-csekkek segitsegevel, a gyarmaton...)

Nem Magyarország alatt található az egyik legnagyobb édesvíz lelőhely?

Döbbenetes..

Ezek érdekelhetnek még

2020. Március 27. 06:00, péntek | Helyi

Tölts több időt a kertedben! - Online minden eszköz beszerezhető hozzá!

Gyönyörű zöld gyepet szeretnél a kertben? Megigazítanád a sövényt? Kivágnál egy-két fát? Tavasszal nagyon sok munkát találunk a kertünkben, melyhez a megfelelő kertigépek elengedhetetlenek.

2020. Március 30. 19:23, hétfő | Életmód

Az állatok által lenyelt műanyagok méretét becsülték meg kutatók

A Cardiffi Egyetem szakértői első alkalommal dolgoztak ki egy olyan módszert, amellyel megbecsülhető, hogy a különböző állatfajok mekkora műanyagokat nyelhetnek le.

2020. Március 30. 18:00, hétfő | Külföld

Romániában megközelítette a kétezret az igazolt koronavírus-fertőzöttek száma

Romániában hétfőn megközelítette a kétezret a regisztrált koronavírusos fertőzöttek száma, az operatív törzs ezért a korábban felvázolt negyedik forgatókönyv alkalmazására készül,

2020. Március 30. 17:22, hétfő | Belföld

Elfogadta a koronavírus elleni védekezésről szóló törvényt a parlament

A veszélyhelyzet idején a kormány a jogszabályoktól eltérő rendkívüli intézkedéseket hozhat az emberek egészsége, a jogbiztonság és a gazdaság stabilitása érdekében.