Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. November 04. 16:46, hétfő | Bulvár
Forrás: Infovárosok

Médiaválogatott a Kaminokupán - VIDEÓ

Médiaválogatott a Kaminokupán - VIDEÓ

Az október 23-i OPEL DUNA Kaminokupára évek óta az ország minden pontjáról érkeznek kispályás csapatok.

Az idein 114 amatőr csapat mérettette meg magát, akikből a Pázmány Péter Katolikus Egyetem került ki győztesen. A nívós tornán gálamérkőzést is rendeztek, melyen az Andonik Médiaválogatott a Kaminokupa VIP csapatával mérte össze az erejét.

A gálamérkőzésen olyan ismert arcok is feltűntek, mint a Ferencváros 1995-ös BL-hősei, Lisztes Krisztián, Telek András illetve Keller József, Magyarország egyik legkedveltebb sportkommentátora, Hajdú B. István. De pályára lépett a 82-szeres női válogatott Nagy Anett, Lui Bűvész vagy éppen az énekes, Gájer Bálint, aki védéseinek köszönhetően a sztárcsapat egyik legjobbja volt. A Kaminokupa VIP csapata 8-5-re verte az Andonik Médiaválogatottat így gólokból és izgalomból nem volt hiány.

Ricky, a Médiaválogatott oszlopos tagja, az egykori Picasso Branch énekese nagyon jól érezte magát a gálameccsen.

„Egy fantasztikus mérkőzésen vagyunk túl – kezdi az előadó – minden egyes alkalommal, amikor pályára lépünk nagy élmény a számunkra, mert a közönség nagy szeretettel fogad minket. Mindez azért működik ilyen jól, mert a Médiaválogatott nagyon színes, van köztünk zenész, bűvész, riporter, sportoló is és ezért tud ilyen jól működni. Rendezvényeken nem csak focizunk, hanem igény szerint más sportágakban is megmérettetjük magunkat, de ha kell akár főzünk vagy sorversenyeken veszünk részt. Ettől tud kerek lenni az Andonik Médiaválogatott.”
Hajdú B. István szerint a Médiaválogatott visszahozza azt az érzést, hogy a foci kezdetben egy örömforrás volt. Elmondása szerint ők nem a győzelemért játszottak, hanem a foci szeretetéért is. Hozzátette, hogy csapatának jó néhány egykori válogatott focista volt, akik nem szeretnek veszíteni. Az ellenfél pedig ilyen játékosok ellen pedig meg akarja mutatni, hogy az ő pályafutása mikor siklott ki és miért nem lett ő is válogatott játékos. Az Andonik Médiaválogatottban játszó társaimmal mi viszont úgy fogjuk föl, hogy a focit és a médiát népszerűsítsük, illetve miért ne tudhatnák meg az emberek, hogy egy ismert zenész, vagy a médiából ismert emberek, hogy fociznak a pályán" – mondta Magyarország egyik kedvenc sportkommentátora.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára