Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2018. Május 04. 05:00, péntek | Bulvár
Forrás: infovárosok

Már lehet jelentkezni az idei Miss Balatonra

Már lehet jelentkezni az idei Miss Balatonra

Elindult a jelentkezés a 2018-as Miss Balatonra, amelyre idén is 18 és 28 év közötti lányok nevezhetnek június 2-ig a www.missbalaton.hu oldalon.

A személyes castingokra továbbjutó versenyzőknek pedig idén is profi segítői lesznek. Iszak Eszti, Dukai Regina, Lipcsei Betta és Epres Panni mellett egy mentor csapat készíti majd fel a legjobbak közé kerülő lányokat, és természetesen Horváth Éva versenykoordinátortól is minden támogatást megkapnak majd a szépségek.
Idén is egy hatalmas gomb megnyomásával indult el a Miss Balaton jelentkezési időszaka. Iszak Eszti Rákos Lilivel, a 2017-es királynővel, valamint Nagypál Krisztivel, Király Lilivel, Németh Nikivel, Horváth Cintivel, a Miss Balaton Nagyköveteivel együtt indította el a versenyt. A nyitó eseményen természetesen a szépségverseny másik két tanácsadója, Epres Panni és Dukai Regina is részt vett. Valamint arról is lehullt a lepel, hogy idén milyen mentorok segítik majd a versenyzőket: Magony Szilvihez és Marton Adriennhez idén Szabó Dóri műsorvezető, valamint Gelencsér Tímea szépségkirálynő csatlakozik.

„Az lesz a célom, hogy önbizalommal telve, magabiztosan lépjenek a lányok a zsűri elé. Egyúttal a mentális felkészítést is nagyon fontosnak tartom: ahhoz, hogy hosszú távon megállják a helyüket, nem csak a szépség, de a hozzáállás is nagyon fontos: az alkalmazkodóképesség, megbízhatóság és a pontosság a kulcs. Szakmámból adódóan a kommunikációra is nagy hangsúlyt fogok fektetni” – mondta el Szabó Dóri, aki örömmel csatlakozott újra a szépségverseny csapatához.

Horváth Éva már ötödik éve látja el a Miss Balaton versenykoordinátori feladatait. A felkészülés alatt folyamatosan segíti a lányokat, a castingokon és a táborban, sőt már most is tanácsokkal látja el őket.

„Nem győzöm hangsúlyozni a jelentkezési időszakban a regisztrációhoz szükséges jó minőségű fotók fontosságát. Itt nem a medenceparton fekve pózolós képek a nyerők. Olyan képekkel lehet meggyőzni a zsűrit, ahol a fürdőruhában látszik a jelentkező alakja is. A portréknál fontos, hogy napszemüveg nélkül, lehetőleg naturális sminkben mutassák meg magukat a lányok” – tanácsolta Éva.

A Miss Balatonra idén is 18 és 28 év közötti lányok jelentkezését várják június 2-ig a www.missbalaton.hu oldalon. Az első helyezett nyereménye egy autó lesz, míg a második és harmadik helyezett egy-egy hetet tölthet el Tunéziában másodmagával a Tunéziai Idegenforgalmi Hivatal jóvoltából. A verseny közönségdíjasa 2018-ban is egy 100 000 forint értékű utazási utalvánnyal lesz gazdagabb.

Címkék: miss balaton

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.