Városlista
2020. július 14, kedd - Őrs

Hírek

2012. Január 10. 13:42, kedd | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Már elérhető a 'söralátét' adóbevallás

Már elérhető a 'söralátét' adóbevallás

Itt a söralátét adóbevallás, vagyis már elérhető a Nemzeti- Adó-és Vámhivatal honlapján a söralátét méretéről elhíresült adóbevallási formanyomtatvány.

A formanyomtatványon az adóazonosítón kívül mindössze három sort kell kitölteni: a keresetet, a 16 százalékos kulccsal számolt adó összegét, illetve hogy a munkáltató év közben mennyi adóelőleget utalt át a NAV-hoz.A hivatal Bevallási Főosztályának vezetője, Kriskó Csaba a Gazdasági Rádiónak azt mondta, január 31-ig mindenki megkapja a bevallási egységcsomagot. Az adótörvények bonyolultsága miatt nem mindenki választhatja az adónyilatkozatot, ezért a kitöltési útmutatónál egy oldalban sűrítették össze a legfontosabb tudnivalókat.

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 14. 17:05, kedd | Belföld

Felfüggesztett börtönt kapott a hatéves fiát vezetni engedő férfi

Egy év felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki végzésben a Kiskőrösi Járási Bíróság a hatéves fiát autót vezetni engedő férfire - közölte a Kecskeméti Törvényszék kedden az MTI-vel.

2020. Július 14. 11:18, kedd | Belföld

A Bonduelle visszahívott egy konzervet

A Bonduelle visszahívta a Bon Menu Curry 425 grammos fehérbab konzervét, az intézkedés kizárólag két időpont közötti gyártott tételeket érinti - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján.

2020. Július 14. 11:00, kedd | Belföld

Szexuálisan bántalmazta négy kisgyerekét egy nő és egy férfi

Őrizetbe vett a rendőrség egy nőt és egy férfit, akik négy kiskorú - a bűncselekmény idején 6, 4, 3 és 2 éves - gyermeküket szexuálisan bántalmazták Kerepesen

2020. Július 14. 10:17, kedd | Belföld

Tizeneggyel emelkedett a koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon

Tizeneggyel, 4258-ra emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon, újabb elhunyt nincs - közölte a koronavirus.gov.hu kedden.