Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2013. Augusztus 11. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: technika.us

LG G2 - végre itt az LG új zászlóshajója

LG G2 - végre itt az LG új zászlóshajója

Hosszú várakozás, sok pletyka és kiszivárgott információk után augusztus 7-én New York városában végre hivatalosan is bemutatkozott a nagyközönségnek az új LG G2 okostelefon.

Az LG új zászlóshajója 5.2 colos érintőkijelzője 1080p Full HD felbontáson működik. Az átlagos okostelefonokkal szemben a G2-nél nincsenek fizikai gombok a ház oldalán vagy tetején, helyette a hátlapon, közvetlenül a kamera alatt kapott helyet néhány. S ha már kamera: a készülék az első olyan telefon, amely 13 megapixeles kamerával rendelkezik, mely LED vakuval és optikai képstabilizátorral teszi lehetővé a magas minőségű fotók készítését. Párját az előlapon egy 2.1 megapixeles kamera formájában kell keresni. Az LG G2 belseje négymagos, 2.3GHz-es Qualcomm Snapdragon 800 processzort, 2GB RAM-ot, valamint 32 vagy 64GB belső memóriát rejt. A tárolóhely microSD kártyával még tovább növelhető. A telefonon Android 4.2.2 Jelly Bean operációs rendszer fut, az energiaellátásról pedig egy 3000 mAh akkumulátor gondoskodik. Természetesen a készüléket olyan általános funkciókkal is ellátták, mint a Wi-Fi, a Bluetooth 4.0, az NFC, a GPS, de támogatja a 4G/LTE csatlakozást is.

A tavaly bemutatott LG Optimus G utódja, az LG G2 138.5 x 70.9 x 8.9 mm-es méretekkel bír. A fekete és fehér színben is kapható készülék hamarosan a nagy amerikai szolgáltatók (AT&T, Sprint, T-Mobile, Verizon) kínálatában fog debütálni. Ára egyelőre nem ismert.

Címkék: LG G2, okostelefon

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére