Városlista
2024. május 12, vasárnap - Pongrác

Hírek

2012. Március 13. 21:49, kedd | Helyi
Forrás: Mariann

Lezárul egy korszak a bolygó életében

Lezárul egy korszak a bolygó életében

Évek óta követem az eseményeket, amelyek a Földünkön zajlanak, sőt, segítettem is. Követtem az általam tisztának ítélt médiumi közvetítéseket, és minden beigazolódott, amiről tájékoztattak bennünket.

A "Kék bolygó", sőt, az univerzumunk is nagy változáson megy keresztül, aminek a vége felé járunk. Lezárul egy korszak a bolygó életében, és egy új indul el. A Föld rezgésszáma 7,8 Hz volt, amivel az emberek rezgésszáma is megegyezett. Megtörtént a dimenzióváltás, a bolygó rezgésszáma sokkal magasabbá vált (hivatalos adatot nem tudok), és vele együtt a mienk is. A szervezetünk - ehhez igazodva - sejt szinten megváltozik, amit igen nehezen élünk meg, különböző betegség-tünetek jelentkeznek. Sokan rosszul vannak, kórházba viszik őket, de az orvosok nem találnak semmit bajt, mert valójában nincs is, hisz nem fizikai betegségről van szó, csupán tünetekről, amit a szervezet átalakulása produkál. A régi gyógymódok kezdenek elavulttá válni, és teljesen más, új módszerek lépnek a helyükbe. Egyre kevésbé tolerálja a szervezetünk a gyógyszereket, mert azok a megemelkedett rezgésszámmal nem kompatibilisek.
Igen erős, segítő energiák jönnek le. Az emberek tudata is emelkedettebbé válik, megváltozik a gondolkodásmódjuk. Az elkövetkezendő kort: az ún. "Új Aranykort" a szeretet, az összetartás, a rászorulók önzetlen segítése fogja meghatározni. Megváltozik a család-modell is, a nő, az anya leértékelődése meg fog szűnni, a férfi és a női oldal kiegyenlítődik, helyreáll az egyensúly. Nem is hinnétek, milyen közel vagyunk ehhez!

Nagyboldogasszonyunk és Jézus sokat tettek azért, hogy vége legyen ennek a sok szörnyűségnek. A Teremtő is megelégelte a borzalmakat, és most már nem hagyja annyiban, segít, de ennek a feltétele, hogy kérnünk kell. Sokan mondják még ma is, hogy nincs Isten, mert ha lenne, akkor nem hagyná, hogy ez és ez megtörténjen. Én is így gondolkodtam régebben, de ma már tudom, hogy a szabad akaratunk miatt nem avatkozott, avatkozik bele az életünkbe Isten...

Vannak még mások is, akik nagyon sokat segítettek és segítenek rajtunk: a Galaktikus Föderáció. Ők a fénytestvéreink, egy csillagközi fényszövetség. Az Isteni Terv végrehajtásában vállaltak feladatot. Már egy ideje tárgyalnak a kormányainkkal, hogy megjelenhessenek a Földön, bemutatkozhassanak az emberiségnek, és segíthessenek a felemelkedésünkben. Ők vették fel a harcot a csillagközi "rossz fiúkkal", akikkel a földi "sötét erők" szövetkeztek. Már megtört a hatalmuk, kezd összeomolni. (Pl. Bush-t és Bill Gates-et letartóztatták, de a Monsanto szénája se áll valami jól, stb.) A bankredszerben se kerek a cipó, ha helyesek az értesüléseim.

A változást mindig önmagunkon kell kezdeni, mert másokat nem tudunk megváltoztatni. Viszont ha mi változunk, akkor megváltoznak a körülményeink és az embertársaink hozzánk való viszonyulása is. Nem várhatjuk, hogy a sült galamb a szánkba repüljön, össze kell fognunk, és tennünk kell azért, hogy pozitív irányba mozdulhassunk el. Nem harcolni kell, és nem a politikai csatározásokon csámcsogni, mert ha arra koncentrálunk, nem jutunk előbbre, csak az időnket, energiánkat fecséreljük el, és az elvonja a figyelmünket a feladatunkról. Aki jónak látja, tegye azt, de tudnia kell, hogy azzal csak a negatív oldalt erősíti, mert oda helyezi az energiát. A gondolatnak teremtő ereje van! Az emberek legtöbbje a hazai politikára koncentrál csupán, és nem veszi figyelembe, hogy ott van a háttérhatalom, az irányít. Akkor miért a helyi csatározás?

Ehhez kapcsolódik a Lélek TV-ben elhangzott alábbi üzenet is:
Szelei Magdolna Mária: Az Atya üzenete:
Ezt érdemes komolyan venni, nem légből kapott szöveg!

Fontos, hogy minél több ember értesüljön azokról a történésekről, amiket elhallgatnak előlünk. Meg fogtok lepődni, mi minden folyik a "Nagyvilágban".


Szeretettel:
Mariann

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.

2024. Május 11. 07:02, szombat | Életmód

EU20 - Koncertek, futóverseny, családi programok az évfordulón

Egész napos fesztivállal, benne futóversennyel, koncertekkel, családi programokkal várják a közönséget május 12-én a fővárosi Szabadság téren Magyarország EU-csatlakozásának 20. évfordulója alkalmából.

2024. Május 11. 07:00, szombat | Belföld

Magyar-kínai együttműködés a vasúti járműgyártás területén

Együttműködési megállapodást írt alá az Acemil Zrt. a világ egyik legnagyobb mozdony- és motorvonat-gyártójával, a kínai CRRC Zhuzhou Locomotive Co. Ltd.-vel - tájékoztatta a magyar társaság pénteken az MTI-t.

2024. Május 11. 07:00, szombat | Külföld

Az Egyesült Államok újabb 400 millió dollár értékű hadifelszerelést küld Ukrajnába az orosz offenzíva elleni védekezéshez

Az Egyesült Államok 400 millió dollár (mintegy 170 milliárd forint) értékű újabb fegyverszállítmányt és katonai felszerelést küld az ukrán hadsereg számára, közvetlenül a hadszíntérre.