Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Április 12. 15:58, csütörtök | Belföld
Forrás: MTI

Lezárják az M1-est Bicske és Tatabánya között

Lezárják az M1-est Bicske és Tatabánya között

Pénteken 9 és 13 óra között aszfaltozás miatt lezárják az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalát Bicske és Tatabánya között - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

A társaság tájékoztatása szerint a forgalmat ez idő alatt az 1-es útra terelik, az útszakaszon jelentős torlódásra kell számítani.

Az M1-esen közlekedők más szakaszokon is találkozhatnak korlátozásokkal. A Hegyeshalom felé vezető oldalon például a 16-os és a 17-es kilométer között a külső sávban teljes körű felújítás zajlik.

Az autópálya érintett szakaszának mielőbbi felújítására ezen a héten a bicskein kívül a kisbéri, a sárvári, a körmendi, az esztergomi, a marcali, a dabasi, a polgári és a csornai mérnökségről is irányítottak át szakembereket és munkagépeket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.