Városlista
2020. február 21, péntek - Eleonóra

Hírek

2012. Január 10. 07:35, kedd | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Életveszélyesen megsebesítette barátját

Életveszélyesen megsebesítette barátját

Életveszélyesen megsebesítette barátját a fejére mért súlyos ütéssel egy helybeli férfi múlt pénteken Előszálláson.

A sérült még mindig életveszélyben van, a gyanúsítottat előzetes letartóztatásba helyezte a székesfehérvári városi bíróság.

Az életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsított, 51 éves előszállási férfi – bár sem a gyanúsítás, sem az őrizetbe vétel ellen nem élt panasszal – tagadta a bűncselekmény elkövetését. A férfi azt mondta a rendőröknek, hogy aznap a barátjával italoztak, de szóváltás nem volt közöttük. A gyanúsított azt állította: rövid időre kiment az udvari mellékhelyiségbe, és visszatérve a házba egy csattanást hallott, azzal egy időben nagy erejű ütést kapott a tarkójára. Magához térve pedig azt látta, hogy a barátja vérbe fagyva, hörögve fekszik a földön, ezt követően ő segítséget kért a szomszédoktól.

A kiérkező mentők a Fejér Megyei Szent György Kórházba szállították az életveszélyes koponyasérülést szenvedett, 50 éves dégi férfit. Azonnal megoperálták a sérültet, aki azonban még mindig életveszélyes állapotban van.

Az orvosi vizsgálat szerint a férfi koponyasérülését „egy éles tárgy nagy erővel történő odaütése” okozhatta. A koponyasérülés mellett a sértett arcán és fején kisebb felületi vágások, horzsolások is vannak.

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsított férfi tarkóján viszont nem volt sérülés, s olyan sérülése sincs, amely az eszméletvesztését alátámasztaná. Továbbá a helyszíni szemle és az elsődlegesen beszerzett információk sem erősítették meg a gyanúsítottnak azt az állítását, hogy a lakásban egy harmadik személy járt volna.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 20. 13:09, csütörtök | Kék hírek

Tizenöt évvel ezelőtti kettős gyilkossággal vádolnak egy férfit

Tizenöt évvel ezelőtti makói kettős gyilkosság miatt indult eljárás egy férfi ellen – tájékoztatta csütörtökön a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője az MTI-t.

2020. Február 19. 10:51, szerda | Kék hírek

Gyilkosságért elfogtak egy nőt és társát Zalaegerszegen

Gyilkosság gyanúja miatt őrizetbe vettek két gyanúsítottat, miután kedden holtan találtak zalaegerszegi lakásában egy férfit – közölte a megyei rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2020. Február 19. 05:00, szerda | Kék hírek

Kutyatetemeket találtak Hajdúsámsonnál, a rendőrség nyomoz

Kutyatetemeket találtak Hajdúsámson mellett, a rendőrség állatkínzás gyanúja miatt nyomoz - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel.

2020. Február 18. 12:00, kedd | Kék hírek

Záróvonalon előzött rendőrautót, nem kellett volna

Civil rendőrautóval tartottak ellenőrzést a debreceni rendőrök hétfőn.