Városlista
2020. szeptember 23, szerda - Tekla

Hírek

2012. Január 10. 07:35, kedd | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Életveszélyesen megsebesítette barátját

Életveszélyesen megsebesítette barátját

Életveszélyesen megsebesítette barátját a fejére mért súlyos ütéssel egy helybeli férfi múlt pénteken Előszálláson.

A sérült még mindig életveszélyben van, a gyanúsítottat előzetes letartóztatásba helyezte a székesfehérvári városi bíróság.

Az életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsított, 51 éves előszállási férfi – bár sem a gyanúsítás, sem az őrizetbe vétel ellen nem élt panasszal – tagadta a bűncselekmény elkövetését. A férfi azt mondta a rendőröknek, hogy aznap a barátjával italoztak, de szóváltás nem volt közöttük. A gyanúsított azt állította: rövid időre kiment az udvari mellékhelyiségbe, és visszatérve a házba egy csattanást hallott, azzal egy időben nagy erejű ütést kapott a tarkójára. Magához térve pedig azt látta, hogy a barátja vérbe fagyva, hörögve fekszik a földön, ezt követően ő segítséget kért a szomszédoktól.

A kiérkező mentők a Fejér Megyei Szent György Kórházba szállították az életveszélyes koponyasérülést szenvedett, 50 éves dégi férfit. Azonnal megoperálták a sérültet, aki azonban még mindig életveszélyes állapotban van.

Az orvosi vizsgálat szerint a férfi koponyasérülését „egy éles tárgy nagy erővel történő odaütése” okozhatta. A koponyasérülés mellett a sértett arcán és fején kisebb felületi vágások, horzsolások is vannak.

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsított férfi tarkóján viszont nem volt sérülés, s olyan sérülése sincs, amely az eszméletvesztését alátámasztaná. Továbbá a helyszíni szemle és az elsődlegesen beszerzett információk sem erősítették meg a gyanúsítottnak azt az állítását, hogy a lakásban egy harmadik személy járt volna.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 22. 14:02, kedd | Kék hírek

Intézetből szökött lányokat futtató pár ellen emeltek vádat

Intézetből szökött lányokat bírt rá prostitúcióra egy nő és élettársa az ügyészség szerint, ezért vádat emeltek ellenük - tájékoztatta a Somogy Megyei Főügyészség közleményben az MTI-t kedden.

2020. Szeptember 21. 08:29, hétfő | Kék hírek

Halálos baleset történt a 74-es főúton

Teljes szélességében lezárták hétfő reggel a 74-es főutat Zalaegerszeg és Egervár között egy halálos baleset miatt.

2020. Szeptember 20. 16:07, vasárnap | Kék hírek

Temetőben rabolt ki egy asszonyt két fiú

Egy 15 éves kállói fiút és 14 éves társát vették őrizetbe a nyomozók.

2020. Szeptember 19. 05:00, szombat | Kék hírek

Elítélték az egyetemista lányt vonaton molesztáló férfit

A Debreceni Törvényszék személyi szabadság felfegyverkezve elkövetett megsértésének bűntette és emberi méltóságot sértő szeméremsértés vétsége miatt másodfokon 5 év 3 hónap börtönbüntetésre ítélte azt a férfit,