Városlista
2020. augusztus 4, kedd - Domonkos

Hírek

2013. Július 30. 10:44, kedd | Belföld
Forrás: MTI

Leszakadt távvezeték okozott tüzet Zalában

Leszakadt távvezeték okozott tüzet Zalában

Egy letört faág miatt leszakadt távvezeték okozott tüzet a hétfő esti viharos szél idején Zalában - közölte honlapján kedden a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A letört faág Beleznán szakított el egy 20 kilowattos távvezetéket, ami miatt meggyulladt a száraz aljnövényzet. A tüzet a nagykanizsai hivatásos tűzoltók vízsugárral oltották el.
Zalában a hétfő este feltámadt viharos szél miatt nagyobb károk nem keletkeztek, de Zalaegerszegen és Keszthelyen két-két helyszínen, továbbá Söjtörön, Hévízen és Szilvágyon is forgalmi akadályt jelentő kidőlt, derékba tört fák vagy leszakadt faágak miatt riasztották a tűzoltókat.

Címkék: szél, tűz, vezeték, vihar

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 04. 18:07, kedd | Belföld

A használtautó-import közelíti a járvány kitörése előtti szintet

Júliusban több mint 12 ezer használt import személyautót helyeztek forgalomba Magyarországon, ami az előző hónaphoz képest 13 százalékos, az áprilisi mélyponthoz viszonyítva pedig 61 százalékos növekedés;

2020. Augusztus 04. 16:04, kedd | Belföld

Letartóztattak egy nevelt gyermeke bántalmazásával gyanúsított apát

Hónapokon keresztül, rendszeresen bántalmazta nevelt gyermekét egy férfi a gyanú szerint, a bíróság elrendelte a letartóztatását - tájékoztatta a Somogy Megyei Főügyészség kedden az MTI-t.

2020. Augusztus 04. 14:00, kedd | Belföld

Elindult az Ökumenikus Segélyszervezet iskolakezdési kampánya

Elindult az Ökumenikus Segélyszervezet iskolakezdési kampánya, amelyet a Tesco áruházak vásárlói adománykuponokkal segíthetnek. Az akció célja, hogy kétezer iskolatáskát töltsenek meg a szükséges felszerelésekkel

2020. Augusztus 04. 11:01, kedd | Belföld

Saját bikája öklelt fel egy férfit Hercegszántónál

Saját bikája öklelt fel egy férfit Hercegszántónál, a sérültet kórházba vitték - közölte a rendőrség hétfő este a honlapján.