Városlista
2019. november 17, vasárnap - Hortenzia, Gergő

Hírek

2013. Július 30. 10:44, kedd | Belföld
Forrás: MTI

Leszakadt távvezeték okozott tüzet Zalában

Leszakadt távvezeték okozott tüzet Zalában

Egy letört faág miatt leszakadt távvezeték okozott tüzet a hétfő esti viharos szél idején Zalában - közölte honlapján kedden a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A letört faág Beleznán szakított el egy 20 kilowattos távvezetéket, ami miatt meggyulladt a száraz aljnövényzet. A tüzet a nagykanizsai hivatásos tűzoltók vízsugárral oltották el.
Zalában a hétfő este feltámadt viharos szél miatt nagyobb károk nem keletkeztek, de Zalaegerszegen és Keszthelyen két-két helyszínen, továbbá Söjtörön, Hévízen és Szilvágyon is forgalmi akadályt jelentő kidőlt, derékba tört fák vagy leszakadt faágak miatt riasztották a tűzoltókat.

Címkék: szél, tűz, vezeték, vihar

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 17. 08:09, vasárnap | Belföld

Átadták az idei Hazám-díjakat

Dávid Gyula irodalomtörténész, Fischer Ádám karmester, Kulka János színművész, Losonczi Ágnes szociológus, Németh Miklós közgazdász, politikus, Parti Nagy Lajos költő

2019. November 17. 06:00, vasárnap | Belföld

Szén-monoxid-szivárgás miatt kiürítettek egy budapesti iskolát

Szén-monoxid-szivárgás miatt kiürítettek egy oktatási intézményt szombaton a XIV. kerületi Telepes utcában - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

2019. November 17. 05:00, vasárnap | Belföld

Villanyoszlopnak csapódott egy mentőautó Pusztaszabolcson

Villanyoszlopnak csapódott egy szirénázó mentőautó szombaton Pusztaszabolcson, a balesetben a mentőszolgálat két munkatársa megsérült - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

2019. November 16. 18:02, szombat | Belföld

Idén a koraszülötteket támogatja a közmédia a Jónak lenni jó! kampánnyal

A Jónak lenni jó! kampánnyal a koraszülötteket támogatja a közmédia idén; az összegyűjtött pénzt egy olyan szervezet - a Peter Cerny Alapítvány - kapja, amely 30 éve foglalkozik ezzel