Városlista
2021. január 20, szerda - Sebestyén

Hírek

2012. Április 09. 07:15, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Lemondott a lakásáról VV Anikó

Lemondott a lakásáról VV Anikó

Nem kell már a saját, bajai otthona az egykori villalakónak. Inkább albérletet fizet, de legalább a fővárosban élhet.

A Belevaló egykori műsorvezetője évekkel ezelőtt svájci frank alapú hitelre vásárolta élete első ingatlanját. A 39 négyzetméteres bajai otthonától azonban most már meg akar válni - írja a Bors.

Elmondása szerint két okból kifolyólag árulja a lakást. Egyrészt, mert már nem bírja a törlesztő-részletekkel való küzdelmet, az összeg ugyanis havi 46 ezerről 100 ezerre ugrott. Másrészt immár Budapesthez húz a szíve, ott érzi jól magát. VV Anikó a fővárosban ugyan albérletben él, de mint mondta, ott legalább bármikor felmondhat, és kereshet újat.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 19. 11:00, kedd | Bulvár

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza - osztotta meg értesülését a deadline.com hollywoodi hírportál.

2021. Január 16. 18:06, szombat | Bulvár

Húszéves a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja

Megalakulásának 20. évfordulóját ünnepli pénteken a mindenki által szabadon szerkeszthető online világenciklopédia, a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja.

2021. Január 16. 17:02, szombat | Bulvár

A hermelin lett az év emlőse

A hermelint választotta 2021-ben az év emlősének a Vadonleső program, amelyet az Agrárminisztérium (AM) és a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. működtet a Magyar Természettudományi Múzeum közreműködésével.

2021. Január 16. 08:48, szombat | Bulvár

Emma Thompson is szerepel a Netflixnél készülő musicalben

Az Oscar-díjas Emma Thompson és Alisha Weir is szerepel a Roald Dahl Matilda, a kiskorú boszorkány című regénye nyomán a Netflix számára készülő musicalfilmben.