Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. Október 22. 14:45, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Lefogyott, mert élni akar

Lefogyott, mert élni akar

Már hónapok óta kering a pletyka, hogy az énekesnő súlyos beteg, hasnyálmirigy rákban szenved és emiatt fogyott le ennyire. De most végre megszólalt és mindent tagadott

Aretha Franklin, a soul királynője a minap Nashville-ben egy hófehér ruhában lépett színpadra, és soványabb volt, mint valaha. "Tudom, hogy rengeteg találgatásra adott okot, hogy a múlt évben lemondtam a koncerteket, de nem vagyok beteg. Legfőképpen nincs hasnyálmirigy rákom - mondta az énekesnő. - Azt a pletykát is hallottam, hogy gyomorgyűrű beültetés miatt kerültem kórházba, de ez sem igaz. Egyszerűen őrültség. Az én koromban már nem vagyok hajlandó kés alá feküdni!" Aretha még hozzátette, hogy ez az egész a magánügye, és az egészségügyi problémáit nem szeretné másokkal megosztani. "Igaz, hogy fájdalmaim voltak, de ezeket néhány egyszerű kezeléssel megoldották. Lefogytam, mert sokáig szeretnék élni és énekelni."

Az énekesnő azt mondja, a legjobban a lapokban megjelent álhírek viselték meg: "Egyszerűen szörnyű, amikor kezembe veszem az újságot és arról olvasok, hogy halálos beteg vagyok. Ráadásul azt állítják, ezt az egyik családtagom terjeszti rólam."
Egy biztos, az orvosok szerint, az, aki ennyi idősen képes megszabadulni egy ilyen komoly feleslegtől, akár tíz évvel is meghosszabbíthatja az életét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára