Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. November 27. 09:53, szombat | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: katasztrófavédelem

Lakástűzben meghalt egy ember Piliscséven

Lakástűzben meghalt egy ember Piliscséven

Saját házában keletkezett tűz okozta a halálát egy embernek pénteken Piliscséven - tudatta a katasztrófavédelem közleményben az MTI-vel.

Dóka Imre, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője közölte: arról kaptak értesítést, hogy egy családi ház egyik szobájából füst szivárog. Az esztergomi hivatásos tűzoltók hamar a helyszínre értek; a házban egy ágymatrac és a párna égett; közben a szomszédok megkezdték a helyiségben talált eszméletlen ember újraélesztését, ám a gyors beavatkozás ellenére sem lehetett megmenteni az életét.

Nem zárható ki, hogy a tüzet ágyban dohányzás okozta, a körülményeket tűzvizsgálati eljárásban fogják tisztázni - közölte a helyettes szóvivő.

A szakember arra hívta fel a figyelmet: a lakástüzek többségénél nem a tűz okoz sérülést, hanem a felszabaduló füst vezet füstmérgezéshez vagy halálhoz, ez pedig füstérzékelővel megelőzhető.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára