Városlista
2021. február 28, vasárnap - Elemér

Hírek

2013. Június 22. 15:52, szombat | Helyi önkormányzati
Forrás: http://www.bicske.hu

Közszolgálati Tisztviselők Napja, Semmelweis nap

Közszolgálati Tisztviselők Napja, Semmelweis nap

Július 1-je: ügyfélfogadási szünnap a kormányhivatalokban, önkormányzatoknál, szakigazgatási szerveknél és kirendeltségeknélA közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 93. § (2) bekezdése alapján július 1-je munkaszüneti nap a közszolgálati tisztviselők számára.

A Közszolgálati Tisztviselők Napján, 2013. július 1-jén, hétfőn a kormányablakok és az okmányirodák ügyfélfogadási szünnapot tartanak hazánkban. Ugyanezen a napon szünetel a kormányhivatalok szakigazgatási szerveinek ügyfélfogadása is.

(Fejér Megyei Kormányhivatal)

Az orvosi ügyelet a hétköznapi ügyeleti rendnek megfelelően látja el feladatát július 1-jén. (A Semmelweis napon egészségügyi tevékenység kizárólag munkaviszonyban, illetve közalkalmazotti jogviszonyban nem végezhető, vagy ezen a napon az adott szolgáltatónál a munkaszüneti napra érvényes munkarend szerint láthatnak el tevékenységet.)

Ezek érdekelhetnek még

2021. Február 28. 06:00, vasárnap | Belföld

Szlávik: mindent meg kell tenni azért, hogy minél többen megkapják legalább az első oltást

Meredeken emelkedik az új koronavírus-fertőzöttek száma és ezzel párhuzamosan nőni fog a kórházba kerülők, sőt az intenzív osztályokon kezeltek száma is

2021. Február 28. 05:00, vasárnap | Belföld

Külön díjazást kapnak azok a háziorvosok, akik hétvégén is oltanak

Külön díjazást kapnak azok a háziorvosi szolgáltatók, amelyeket szabad- vagy munkaszüneti napon járványügyi feladat ellátására köteleztek - olvasható a kormány honlapján szombaton közzétett közleményből.

2021. Február 27. 18:17, szombat | Külföld

Leszakadt egy hatalmas jéghegy az Antarktiszról

Leszakadt egy hatalmas jéghegy a az Antarktisz Brunt-selfjegéről közel a brit antarktiszi kutatóprogram (BAS) Halley kutatóállomásához - jelentették be pénteken a BAS kutatói.

2021. Február 27. 17:16, szombat | Belföld

Mélypontra kerültek az albérletárak

Bár éves szinten még bő 10 százalékkal csökkent a januári KSH-ingatlan.com lakbérindex, havi szinten már alig változtak a bérleti díjak, ami pedig arra utal, hogy elérhették a mélypontot.