Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Május 09. 09:51, csütörtök | Kék hírek
Forrás: police.hu

Köszönés helyett térden rúgta szomszédját

Köszönés helyett térden rúgta szomszédját

Befejezte a Dombóvári Rendőrkapitányság annak az ügynek a vizsgálatát, melyet súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt indítottak egy kaposszekcsői férfival szemben.

A dombóvári kórház orvosa tett bejelentést a rendőrségre 2018. október 28-án, hogy aznap délután egy 43 éves kaposszekcsői férfit – az őt ért bántalmazás miatt – súlyos sérülések miatt láttak el.

Az esettel kapcsolatban a Dombóvári Rendőrkapitányságon büntetőeljárást rendeltek el súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt. Az eljárás során beszerzett bizonyítékok alapján kiderült, hogy 2018. október 28-án a délutáni órákban egy kaposszekcsői vendéglátó egységben a későbbi sértett üdvözölte ismerőseit, köztük a szomszédjában élő 35 éves helyi férfit, aki minden előzmény nélkül – köszönés helyett – térden rúgta 43 éves szomszédját.

Az ügyben a dombóvári rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a 35 éves kapsszekcsői elkövetőt, aki tettére nem tudott magyarázatot adni. Elmondása szerint nagyon részeg volt, amikor a bántalmazás történt.

A Dombóvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztályán befejezték a szükséges eljárási cselekményeket, és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.