Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2016. Január 21. 13:39, csütörtök | Külföld
Forrás: http://magyaridok.hu

KÖLNI IMÁM: A NŐK MAGUK FELELŐSEK AZ ÚJÉVI ERŐSZAKÉRT

KÖLNI IMÁM: A NŐK MAGUK FELELŐSEK AZ ÚJÉVI ERŐSZAKÉRT

A német nagyvárosban szilveszter éjjelén illetve újév hajnalán történt tömeges erőszak felelősei maguk a német nők – legalábbis a kölni szalafista mecset imámja szerint.

A brit hírportál jelentette meg Sami Abu-Yusuf megdöbbentő gondolatait, mely szerint ha egy szórakozni induló nő parfümmel illatosítja be magát és nem fedi el testének minden részét, akkor bizony számolnia kell azzal, hogy a szexre éhes férfiak erőszakot követnek el vele szemben.

A megoldás tehát Abu-Yusuf szerint; szórakozóhelyeken a burka viselése, „természetesen” úgy, hogy a lányok teste mindenféle kellemes illatot nélkülöz.

Az iszlamista vezető ezzel teljes mértékben igazolta az újévi erőszaktevőket, a szórakozni vágyó európai nőket pedig a muszlim férfiak számunkra teljességgel elfogadhatatlan szokásaihoz való feltétlen alkalmazkodásra szólította fel.

Forrás: express.co.uk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Külföld

Joe Biden aláírta az Ukrajna hatvanmilliárd dolláros biztonsági támogatásáról szóló törvényt

Joe Biden elnök aláírta és ezzel hatályba léptette a 95 milliárd dollárról szóló törvénycsomagot, amely a többi között Ukrajna és Izrael számára tartalmaz forrásokat.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak

2024. Április 20. 09:44, szombat | Külföld

Megérkeztek az erdélyi Aranyosgyéresre a Norvégiából beszerzett első F-16-os harci repülők

Megérkezett az erdélyi Aranyosgyéresre (Campia Turzii) az első három, Norvégiától beszerzett F-16-os harci repülő - közölte pénteken a román védelmi minisztérium (MAPN).