Városlista
2020. október 31, szombat - Farkas

Hírek

2017. Április 28. 05:01, péntek | Belföld
Forrás: mti

Kocsikat és épületet gyújtottak fel leszámolásként Cegléden – vádat emeltek ellenük

Kocsikat és épületet gyújtottak fel leszámolásként Cegléden – vádat emeltek ellenük

Vádat emelt a ceglédi ügyészség két férfival szemben, akik egyikük haragosainak autóit, illetve telephelyét gyújtották fel - tudatta Szabó Ferenc főügyész csütörtökön az MTI-vel.

A közlemény szerint a két ceglédi férfi régóta egymás barátai voltak. Egyikük több emberre is haragudott Cegléden: neheztelt arra a rendőrre, aki egyik hozzátartozóját érintő házi őrizetet ellenőrizte, valamint másokra, akikkel anyagi vagy hivatalos eljárással kapcsolatos vitája volt.

A férfi rábírta barátját, valamint egy másik - a nyomozás során ismeretlenül maradt embert -, hogy álljon bosszút haragosain. 2014 szeptembere és 2016 februárja között öt kiszemelt ember személy-, vagy teherautóját gyújtották föl, az egyik sértettnek pedig a cége nagykőrösi telephelyén lévő épületet. A kocsik teljes mértékben
vagy nagy részükben kiégtek, üzemképtelenné, használhatatlanná váltak, a telepen kétmillió forint kár keletkezett.

A sajtóközlemény szerint a ceglédi ügyészség nagyobb kárt okozó rongálás bűntettével és más bűncselekményekkel vádolta meg a két férfit.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 31. 07:00, szombat | Belföld

Egymilliárd forint útdíjjal tartozik

Jogerősen letartóztatott a Budai Központi Kerületi Bíróság egy fuvarozó céget működtető férfit, mert a cég egymilliárd forintot is meghaladó útdíjat és emiatt keletkező büntetést nem fizetett meg 2014 és 2019 között

2020. Október 31. 05:00, szombat | Belföld

Ötmilliós nyomravezetői díj egy maglódi férfi gyilkosának kézrekerítéséért

Ötmillió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki a Pest megyei rendőrfőkapitány egy maglódi férfi gyilkosának kézrekerítéséért - közölte a police.hu pénteken.

2020. Október 31. 05:00, szombat | Belföld

Elvágta kutyája torkát egy baranyai férfi

Állatkínzás miatt ötven nap elzárásra ítélt a Siklósi Járásbíróság egy nagyharsányi férfit, mert áprilisban megölte a kutyáját - tájékoztatta a Pécsi Törvényszék pénteken az MTI-t.

2020. Október 30. 18:02, péntek | Belföld

Kiderült, hogy ki lesz Palvin Barbara műsorvezető társa az MTV EMA budapesti online show-jában

David Guetta DJ és producer lesz Palvin Barbara műsorvezető társa az MTV EMA 2020 online showjában november 8-án Budapesten.