Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2015. Március 09. 15:27, hétfő | Belföld
Forrás: Könyvkultúra Magazin

Kísértet járja be Európát

Kísértet járja be Európát

Nemrégiben egyébként a Mein Kampf is tarolt, egy éve bestseller volt az Amazon „propaganda és politikai pszichológia” kategóriában

A neves brit könyvkiadó, a Penguin Books alapításának nyolcvanadik évfordulója alkalmából ált elő azzal, hogy megjelentet egy nyolcvan könyvből álló sorozatot, „Little Black Classics” néven, és darabját nyolcvan pennyért árulják. Egy könyv ugyan csak hatvannégy oldalas, de talán éppen ettől akkora a sikere, hiszen kiragad a világirodalom korszakalkotó műveiből annyit, amennyi a kor emberének nagyjából talán elég is, de mégiscsak megismerhető, még ha csak nagy vonalakban is. Mondhatni, a Penguinsnél remekül tudnak ünnepelni.

Dübörögnek az eladások… folytatás…

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.