Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Július 17. 11:59, szerda | Bulvár
Forrás: http://www.borsonline.hu

Kijátssza Vajnát Palácsik Tímea

Kijátssza Vajnát Palácsik Tímea

Kevesli a pénzt Palácsik Tímea, amit Andy Vajnától kap, panaszkodik a barátnőinek, s lesajnálóan beszél a filmpápáról – aki pedig annak ellenére is próbálja védeni Tímeát, hogy botrányos fotók jelentek meg róla…

Egyre érthetetlenebb Palácsik Tímea és Andy Vajna viszonya. A Bors ugyanis több forrásból is megtudta: Palácsik Tímea, ha barátnőivel cseveg, levelezik, igen megalázóan és lenézően nyilatkozik Andy Vajnáról. Kiteregeti titkait fűnek-fának: úgy állítja be a férfit, mint valami pénzeszsákot, akitől nem kap elég havi apanázst.

Az is kiszivárgott: Palácsiknak nem tetszik, hogy Andy Vajna életében újra és újra felbukkannak az exei, akiket a magyar filmpápa a mai napig támogat, miközben Tímea – ezt panaszolja – alig-alig lát tőle pénzt. Ám Tímea ennél is jóval messzebbre merészkedett: intim, személyes dolgokat fecseg ki Andy Vajnáról.

Szavaiból árad a megvetés, megalázva így azt a férfit, aki pedig mellette volt a bajban, amikor Damu Rolanddal csatázott a bíróságon. Azt az embert, aki támogatta és el akarja őt venni feleségül – miközben Tímea nyilvánosan enyeleg a Balaton Soundon. Mint arról a Bors korábban beszámolt, félreérthetetlen fotók készültek Palácsikról, ahogy több férfira rámászik, az egyikkel pedig együtt sétál be a hotelba.

Ezek ismeretében különösen meghökkentő és elgondolkodtató, hogy Andy Vajna még ebben a helyzetben is próbálja védeni, mentegetni Tímeát. A producer a Blikknek ugyanis úgy nyilatkozott, a fotókon szereplő férfi leendő sógorának a fivére. Tímeát pedig továbbra is szereti – és megbízik benne. A Bors megtudta: Tímea és Gergő kettesben hajnali kettő körül tértek vissza a szállodába – erről több tucat fotót készítettünk.

Nem vette volna észre Palácsik, hogy perceken át szaporán kattog a fényképezőgép, még az intim pillanatokban is? Ez aligha hihető: Tímea mintha direkt vágyta volna a nyilvánosságot. Ne feledjük, már indulás előtt, a diszkóban feltűnően flörtölt több férfival is. Ha volt, mi lehetett ezzel a célja? Féltékennyé tenni Vajnát?

Ezek után már különösen éles a kérdés, hogy lesz-e esküvő augusztusban az Egyesült Államokban. Természetes, hogy egy úriember az egyértelmű fotók láttán is azt mondja, bízik a menyasszonyában. Ám a producernek hamarosan döntenie kell. Csakugyan elveszi Tímeát vagy lemondja az esküvőt? S vajon e két lehetőség közül melyik a kellemetlenebb?

Szólni Antonio Banderasnak, hogy mégsem kell a lagzira szívességbôl kölcsön adott hollywoodi villája, s értesíteni a meghívott világsztárok, híres emberek egész sorát, hogy mégsem lesz menyegző – vagy pedig mindezek után oltár elé vezetni Palácsik Tímeát?

Ezt a döntést csak Andy Vaj­na, a híres hollywoodi producer hozhatja meg. Aligha túlzás azt állítani: erre a fél világ kíváncsi.

Nem hisznek Timinek

A Borsonline olvasói között megoszlanak a vélemények. A hozzászólók többsége szerint Andy Vajna és Palácsik Tímea kapcsolata aligha az őszinte, igaz szerelmen alapulhat. – Ha egy idős pasi túl fiatal nőt választ társául, azt igazolásképpen teszi, és nem a boldogsága a legfontosabb – írta egyikük.

– Szerintem nem szabad ekkora korkülönbséggel párt választania Andy Vajnának… Mindenképpen árt a jó hírnevének ez az eset, kár, hogy megalázták, nem érdemelte meg… – írta másikuk.

Hoppon maradnak a világsztárok?

Danny de Vito, Silvester Stallone, Arnold Schwarzenegger és Robert de Niro – csak néhány a meghívott világsztárok közül, akik – mint azt a Bors megírta – hivatalosak Vajna és Palácsik augusztusi esküvőjére. Protokollszakértôk sem tudják, mennyire lehet kellemetlen, ha egy ilyen vendégsereggel kell közölni: elmarad az esküvô.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.