Városlista
2020. február 20, csütörtök - Álmos

Hírek

2012. Május 26. 07:09, szombat | Kék hírek
Forrás: mno.hu / MTI

Kifosztották a szentkúti nemzeti kegyhelyet

Kifosztották a szentkúti nemzeti kegyhelyet

Egymillió forintos kárt okozott a Nógrád megyei, szentkúti nemzeti kegyhelyen egy ismeretlen elkövető, aki kifosztotta a perselyt és templomi kegytárgyakat lopott el – közölte a megyei rendőr-főkapitányság pénteken.

Dankóné Nagy Éva elmondta: péntekre virradóra valaki felfeszítette a szabadtéri oltárnál lévő perselyt és a templom bejárati ajtaján lévő vaspántot. A templomból a tettes három, arannyal bevont kelyhet, valamint egy szintén arannyal bevont úgynevezett úrmutatót tulajdonított el – tette hozzá.

A bátonyterenyei rendőrség bűnügyi osztálya az ügyben nagyobb értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás miatt indított nyomozást. A rendőrség azt kéri: aki információval rendelkezik a bűncselekménnyel kapcsolatban, az tegyen bejelentést – mondta a szóvivő.

MTI / mno

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 20. 13:09, csütörtök | Kék hírek

Tizenöt évvel ezelőtti kettős gyilkossággal vádolnak egy férfit

Tizenöt évvel ezelőtti makói kettős gyilkosság miatt indult eljárás egy férfi ellen – tájékoztatta csütörtökön a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője az MTI-t.

2020. Február 19. 10:51, szerda | Kék hírek

Gyilkosságért elfogtak egy nőt és társát Zalaegerszegen

Gyilkosság gyanúja miatt őrizetbe vettek két gyanúsítottat, miután kedden holtan találtak zalaegerszegi lakásában egy férfit – közölte a megyei rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2020. Február 19. 05:00, szerda | Kék hírek

Kutyatetemeket találtak Hajdúsámsonnál, a rendőrség nyomoz

Kutyatetemeket találtak Hajdúsámson mellett, a rendőrség állatkínzás gyanúja miatt nyomoz - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel.

2020. Február 18. 12:00, kedd | Kék hírek

Záróvonalon előzött rendőrautót, nem kellett volna

Civil rendőrautóval tartottak ellenőrzést a debreceni rendőrök hétfőn.