Városlista
2020. október 1, csütörtök - Malvin

Hírek

2012. Május 26. 07:09, szombat | Kék hírek
Forrás: mno.hu / MTI

Kifosztották a szentkúti nemzeti kegyhelyet

Kifosztották a szentkúti nemzeti kegyhelyet

Egymillió forintos kárt okozott a Nógrád megyei, szentkúti nemzeti kegyhelyen egy ismeretlen elkövető, aki kifosztotta a perselyt és templomi kegytárgyakat lopott el – közölte a megyei rendőr-főkapitányság pénteken.

Dankóné Nagy Éva elmondta: péntekre virradóra valaki felfeszítette a szabadtéri oltárnál lévő perselyt és a templom bejárati ajtaján lévő vaspántot. A templomból a tettes három, arannyal bevont kelyhet, valamint egy szintén arannyal bevont úgynevezett úrmutatót tulajdonított el – tette hozzá.

A bátonyterenyei rendőrség bűnügyi osztálya az ügyben nagyobb értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás miatt indított nyomozást. A rendőrség azt kéri: aki információval rendelkezik a bűncselekménnyel kapcsolatban, az tegyen bejelentést – mondta a szóvivő.

MTI / mno

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 01. 18:05, csütörtök | Kék hírek

Több mint négyszázmilliós áfacsalás gyanúsítottjait tartóztatták le Pécsen

A költségvetésnek 433 millió forint kárt okozó építőipari céghálózatot működtető bűnszervezet tagjait tartóztattak le Pécsen

2020. Október 01. 06:05, csütörtök | Kék hírek

A NAV ellenőreinek adták ki magukat, vádat emeltek ellenük

NAV-ellenőrnek kiadva magát, hamis igazolvánnyal akart bírságolni egy kerekegyházi építkezésen két férfi. Az ügyben négy ember ellen emeltek vádat.

2020. Szeptember 29. 12:01, kedd | Kék hírek

Tettlegességig fajult a vita

Korábbi sérelmeik miatt verekedett össze két nő egy bevásárlóközpontban, gyanúsítottként hallgatták ki őket.

2020. Szeptember 28. 09:02, hétfő | Kék hírek

Kétszáznál több határsértő ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén

235 határsértő ellen intézkedtek a rendőrök és katonák péntektől vasárnapig - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.