Városlista
2021. április 15, csütörtök - Tas, Anasztázia

Hírek

2011. Augusztus 08. 07:37, hétfő | Kék hírek
Forrás: HírTV

Kidöntötte a villanyoszlopot

Kidöntötte a villanyoszlopot

Könnyű sérülést szenvedett az a román állampolgár, aki járművével lesodródva az útról, kidöntött egy villanyoszlopot, vasárnap délután, Zombán, a 65-ös úton - értesült a HavariaPress.

Valószínűleg túl gyorsan hajtott az a román sofőr, aki Transporterével lesodródott az útról, és kidöntött egy villanyoszlopot Zombán, a 65-ös úton. A balesetben a sofőr könnyű sérülést szenvedett, az elektromos kábelek azonban leszakadtak, amiket a tűzoltóság és az áramszolgáltató munkatársai igyekeznek helyrerakni. A munkálatok idejére az érintett útszakaszon félpályás útzár volt érvényben. (pr)

Címkék: baleset

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 15. 14:04, csütörtök | Kék hírek

Lőfegyvert és lőszereket foglaltak le Nógrád megyében

Lőfegyvert és lőszereket foglaltak le a rendőrök a Nógrád megyei Ecsegen egy 56 éves férfi lakásán, az ügyben büntetőeljárás indult - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense csütörtökön az MTI-vel.

2021. Április 15. 08:00, csütörtök | Kék hírek

Késsel próbáltak kirabolni egy pénzszállítót Kőbányán

Késsel próbáltak kirabolni egy pénzszállítót szerdán egy kőbányai bevásárlóközpontban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

2021. Április 14. 11:14, szerda | Kék hírek

Késsel követelte a taxis telefonját és pénzét

Késsel fenyegette meg, majd pénzt és mobiltelefont követelt a taxistól.

2021. Április 13. 09:13, kedd | Kék hírek

Nemzetközi együttműködéssel fogtak el két keresett bűnözőt külföldön

Nemzetközi együttműködéssel fogtak el a rendőrök egy Magyarországon emberöléssel gyanúsított izraeli állampolgárt Izraelben és egy magyar körözési listán szereplő, rablásért elítélt nőt Ausztriában