Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Január 06. 08:05, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Ki gondolta volna? Alekosz mégis képes a hűségre

Ki gondolta volna? Alekosz mégis képes a hűségre

Láttuk már, ahogy nagy szerelmét, majd Veronikát, végül pedig anyacsatornáját hagyta el. Ám most úgy tűnik, a görög csődör mégis képes hű maradni! Vagy mégsem?

Amikor annak idején a ValóVilágban szerepelt, folyamatosan élete nagy szerelméről, Tündéről áradozott. Majd elindult menyasszonykereső műsora, ahol naponta változott, hogy kiért dobog a szíve, de aztán Veronikát választotta párjául. A kacsacsőrű lány pedig hiába utazott vele Görögországba, a romantikus út alatt kiderült, hogy Alekosz még mindig nem tudja feledni Tündét. Aztán "megcsalta" anyacsatornáját is, amikor beköltözött az ÖsszeEsküvők rezidenciájára, ahol ismét újabbnál-újabb áldozatokat szemelt ki magának. Sőt, Másával úgy tűnt, akár komolyan egymásra is találhatnak. Végül, a műsor után, elhatározta, hogy visszahódítja egykori menyasszonyát, Veronikát.

Pedig mindeközben rendületlenül várta őt egy szőke szépség, akiről csak kevesen tudták, hogy jó ideje az egykori biztonsági őr barátnője. A minap még egy műsorban is büszkén mutatta be választottját: "Bettyt az öcsémen keresztül ismertem meg, mivel az ő kedvesének a barátnője. Amikor megláttam, egyből tudtam, hogy ő lesz az igazi, mivel pontosan ilyen lányt képzeltem magamnak. Már fél éve vagyunk együtt!" Ha valaki mindezt tudta követni, akkor nyugodtan kiszámolhatja, hogy ez alatt a hat hónap alatt hányszor találta meg az igazit. Hiába ilyen egy igazi görög csődör!

Címkék: Alekosz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.