Városlista
2021. április 18, vasárnap - Andrea

Hírek

2011. December 01. 07:27, csütörtök | Kék hírek
Forrás: MTI

Kétmilliós vérdíjat tűztek az emberrablók fejére

Kétmilliós vérdíjat tűztek az emberrablók fejére

Kétmillió forintot fizet a rendőrség annak, aki a közelmúltban eltűnt szolnoki házaspár ügyében keresett két férfi nyomára vezeti a hatóságot – tudatta szerdán a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség közölte, hogy a 60 éves Baunok István és felesége, a 61 éves Baunokné Dr. Hidvégi Julianna Erzsébet november 17-én tűnt el a szolnoki Kertész úton álló házukból, az LXP-141 rendszámú fekete Skoda Octavia és az LSB-331 rendszámú, bordó Peugeot 207 személyautóikkal együtt.

A tájékoztatás szerint feltehetően a 36 éves, nagytarcsai Herczku Szabolcs és az ugyancsak 36 éves, újszászi Mészáros Tibor János rabolta el a házaspárt, a gyanúsítottakat keresik, ellenük elfogatóparancsot adtak ki.

A felhívás szerint a kétmillió forintos nyomravezetői díjat teljes egészében az kaphatja meg, aki az ügy mindkét gyanúsítottjának elfogásához, továbbá a feltételezett bűncselekmény elkövetését bizonyító tárgyak megtalálásához elegendő információt ad.

A nyomozás előmozdítását szolgáló egyéb érdemi adatokért a kitűzött jutalomnak egy részét fizeti ki a rendőrség. A közlemény kitér arra is, hogy munkaidőben az 56/501-600-os telefonszámon, a 15-46-os melléken, munkaidőn túl pedig a 107-es vagy 112 -es segélyhívó telefonszámokon várják a bejelentéseket, melyeket bizalmasan kezelnek.

MTI

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 18. 15:05, vasárnap | Kék hírek

Újabb szökésben lévő bűnözőt fogtak el

A 35 éves H. Istvánt többrendbeli minősített rablás bűntette miatt kereste a Budai Központi Kerületi Bíróság, illetve a Nyíregyházi Törvényszék.

2021. Április 18. 09:47, vasárnap | Kék hírek

Vásárlásnak indult, rablás lett a vége

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

2021. Április 18. 09:09, vasárnap | Kék hírek

Halálos közúti baleset történt Baktalórántházánál

Halálos közlekedési baleset történt szombat este a 41-es számú főúton, Baktalórántházánál - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon.

2021. Április 18. 08:00, vasárnap | Kék hírek

Számlagyárat működtettek, letartóztatták őket

A Budai Központi Kerületi Bíróság - nem végleges végzésében - egy hónapra elrendelte annak a három férfinak és három nőnek a letartóztatását, akiket bűnszervezetben elkövetett,