Városlista
2020. november 25, szerda - Katalin

Hírek

2020. Április 01. 18:03, szerda | Bulvár
Forrás: infovárosok

Két lélegeztetőgépet vettek az I Love Retro Online fesztivál bevételéből - VIDEÓ

Két lélegeztetőgépet vettek az I Love Retro Online fesztivál bevételéből - VIDEÓ

Elképesztő sikere volt az I Love Retro online fesztiválnak!

Az hagyján, hogy fiatalságunk kedvenceit 250 ezernél is többen nézték meg a közösségi médiában, de a jótékonysági rendezvény bevétele meghaladta az 5 millió forintot is, amelyet a szervezők teljes egészében felajánlottak koronavírus járványi elleni küzdelem támogatására.

Az ötletgazdák a szponzorok felajánlásából 3,5 millió forintot gyűjtöttek össze, és ebből a pénzből két lélegeztető készüléket vásároltak, amelyet a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház Gyermeklélegeztető Központjának és a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház Járványügyi Központjának ajánlottak fel. A jegybevételből befolyt összeget elosztják a budapesti Szent László Kórház és a miskolci kórház alapítványának ajánlották fel.

Az esemény és a támogatói kör megszervezésében nagy szerepet vállalt az ANDONIK Reklámügynökség és annak egyik vezetője Nagy Anett, akinek köszönhetően az online fesztivál mellé állt többek között, az ALEF Kft., a Celerus, a Suzuki Barta, az Opel Duna, a Car-Bay Kft. és a K3S Kft. is.

Fellépőben sem volt hiány, hiszen az összességében három óránál is hosszabb volt a műsor és a kamerák elé állt mások mellett az Ámokfutók, Miss Bee, Betty Love, Csordás Tibi, a Desperado, Krisz Rudi, a V-Tech, az UFO és Ricky is.

„Köszönjük a közönségnek, hogy eddig mellettünk álltak és azt is, hogy a jövőben is támogatnak minket, illetve azt az ügyet, ami miatt most itt összejöttünk” – mondta a fellépése alatt Ricky.

VIDEÓ a Facebookon is ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 25. 13:05, szerda | Bulvár

Megjelent az Omega új lemeze, a Testamentum

Tizennyolc dal került az Omega Testamentum című új lemezére, amelynek életútösszegző mondanivalójának szomorú aktualitást ad Benkő László és Mihály Tamás múlt heti halála.

2020. November 25. 08:00, szerda | Bulvár

Andonik 4s vendége: Szulák Andrea - VIDEÓ

Szulák Andreával a főzésről beszélgettünk, aki a konyhaművészetébe is bevont minket. Ti milyen gyakran szoktatok főzni?

2020. November 24. 08:00, kedd | Bulvár

Diéta Percek, Töltött tojásos lepény - VIDEÓ

Sokszor gondolkozol azon, hogy mit egyél reggelire? Feri ad egy ötletet!

2020. November 23. 15:57, hétfő | Bulvár

A tabi vasgyúró hölgyek

Nem mindennapos hobbit űz a település néhány hölgy tagja Tabon. Szabadidejükben erőemelni, fekvenyomni, súlyzózni járnak a Tabi Fitness Klubba.