Városlista
2021. április 23, péntek - Béla

Hírek

2020. Április 01. 18:03, szerda | Bulvár
Forrás: infovárosok

Két lélegeztetőgépet vettek az I Love Retro Online fesztivál bevételéből - VIDEÓ

Két lélegeztetőgépet vettek az I Love Retro Online fesztivál bevételéből - VIDEÓ

Elképesztő sikere volt az I Love Retro online fesztiválnak!

Az hagyján, hogy fiatalságunk kedvenceit 250 ezernél is többen nézték meg a közösségi médiában, de a jótékonysági rendezvény bevétele meghaladta az 5 millió forintot is, amelyet a szervezők teljes egészében felajánlottak koronavírus járványi elleni küzdelem támogatására.

Az ötletgazdák a szponzorok felajánlásából 3,5 millió forintot gyűjtöttek össze, és ebből a pénzből két lélegeztető készüléket vásároltak, amelyet a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház Gyermeklélegeztető Központjának és a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház Járványügyi Központjának ajánlottak fel. A jegybevételből befolyt összeget elosztják a budapesti Szent László Kórház és a miskolci kórház alapítványának ajánlották fel.

Az esemény és a támogatói kör megszervezésében nagy szerepet vállalt az ANDONIK Reklámügynökség és annak egyik vezetője Nagy Anett, akinek köszönhetően az online fesztivál mellé állt többek között, az ALEF Kft., a Celerus, a Suzuki Barta, az Opel Duna, a Car-Bay Kft. és a K3S Kft. is.

Fellépőben sem volt hiány, hiszen az összességében három óránál is hosszabb volt a műsor és a kamerák elé állt mások mellett az Ámokfutók, Miss Bee, Betty Love, Csordás Tibi, a Desperado, Krisz Rudi, a V-Tech, az UFO és Ricky is.

„Köszönjük a közönségnek, hogy eddig mellettünk álltak és azt is, hogy a jövőben is támogatnak minket, illetve azt az ügyet, ami miatt most itt összejöttünk” – mondta a fellépése alatt Ricky.

VIDEÓ a Facebookon is ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 22. 08:42, csütörtök | Bulvár

A Star Wars titkokat tartalmazó forgatókönyvet árvereznek el

Árverésre bocsátják májusban Angliában az első Star Wars-trilógiában Darth Vadert alakító, tavaly elhunyt David Prowse A birodalom visszavág című epizódhoz készült forgatókönyvpéldányát,

2021. Április 21. 08:42, szerda | Bulvár

Izgalmasan alakulhat az Oscar-díj gálaja

Idén akár az összes színészi Oscar-díjat fekete vagy ázsiai színész kaphatja és a díj történetében először két női rendező, Chloé Zhao és Emerald Fennell is esélyes az Oscarra,

2021. Április 19. 08:36, hétfő | Bulvár

Harmadik hete legyőzhetetlen a Godzilla Kong ellen

Harmadik hete vezeti az észak-amerikai mozis sikerlistát a Godzilla Kong ellen, ezen a hétvégén újabb 7,7 millió dollárt (2,3 milliárd forint) hozott.

2021. Április 17. 13:44, szombat | Bulvár

Ötven éve lőtték fel a világ első űrállomását 50 éve lőtték fel

Ötven éve, 1971. április 19-én állították Föld körüli pályára a világ első űrállomását, a szovjet Szaljut-1-et. Az MTVA Sajtóarchívumának anyaga: