Városlista
2021. április 20, kedd - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Augusztus 04. 16:32, péntek | Bulvár
Forrás: mti

Két évadra visszatér a Will és Grace

Két évadra visszatér a Will és Grace

Két új évad is készül a szeptemberben visszatérő Will és Grace című sorozathoz. A készítők szerint az új részek figyelmen kívül fogják hagyni a népszerű sitcom 2006-os befejezését, amely 20 évet ugrott előre az időben.

Visszatérnek a már jól ismert szereplők is, akiket ismét az Emmy-díjas Eric McCormack, Debra Messing, Sean Hayes és Megan Mullally fog alakítani. Az 1998-ban indult sorozat egy meleg ügyvédről szól, aki New York-i lakását egy barátnőjével osztja meg. A műsor sokak szerint segítette a melegek elfogadását, beemelte ábrázolásukat a populáris kultúra főáramába, jóval azelőtt, hogy az amerikai legfelsőbb bíróság elfogadta volna a melegek összeházasodásának jogát 2015-ben.

Eric McCormack szerint legfőképpen viccesek szeretnének lenni, de természetes kulturális és politikai témák is megjelennek majd a sorozatban. Debra Messing arról beszélt, hogy a transznemű, pánszexuális és queer identitással kapcsolatos kérdéseket is feszegetni fognak.

Az új részekben Will és Grace 2017-ben még mindig együtt él, közel szintén meleg barátjukhoz, Jackhez, valamint a narcisztikus és dúsgazdag Karenhez, aki Donald és Melania Trumphoz fűződő barátságával dicsekszik majd - emelte ki a Karent alakító Megan Mullally. A producer Max Mutchnick szerint ez a helyzet izgalmas lehetőséget rejt magában a különböző vélemények megszólaltatására.

A producer társával, David Kohannal együtt hangsúlyozta: azért hagyják figyelmen kívül a 2006-os befejezést - amely szerint az egymástól eltávolodott Will és Grace-t 20 évvel később felnőtt gyermekeik hozzák ismét össze -, hogy visszatérhessenek a négy karakter lényegéhez.

"Sokkal jobban hiányzott nekünk a négy karakter közötti dinamika, mint a lehetőség, hogy lássuk, milyen az életük szülőként" - mondta David Kohan.

Címkék: sorozat, will és grace

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 19. 08:36, hétfő | Bulvár

Harmadik hete legyőzhetetlen a Godzilla Kong ellen

Harmadik hete vezeti az észak-amerikai mozis sikerlistát a Godzilla Kong ellen, ezen a hétvégén újabb 7,7 millió dollárt (2,3 milliárd forint) hozott.

2021. Április 17. 13:44, szombat | Bulvár

Ötven éve lőtték fel a világ első űrállomását 50 éve lőtték fel

Ötven éve, 1971. április 19-én állították Föld körüli pályára a világ első űrállomását, a szovjet Szaljut-1-et. Az MTVA Sajtóarchívumának anyaga:

2021. Április 15. 16:07, csütörtök | Bulvár

Jon Bon Jovi a családjáról írta legújabb dalát - VIDEÓ

Új klip jelenet meg Bon Jovi, a 2020 című, tizenötödik stúdiólemezéről Story of Love címmel. A videóban a rocksztár több, eddig sosem látott, személyes családi ereklyét, fotókat, személyes tárgyat is bemutat.

2021. Április 14. 08:44, szerda | Bulvár

Tevéknek szánt közlekedési lámpát helyeztek üzembe Kínában

A világ első, tevéknek szánt közlekedési lámpáját helyezték üzembe a hétvégén Kína északi részén.